2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😢😭😭😭😭وای دارم سکته میکنم تو نمیدونی من براش چیکار ک نکردم

خب میگی‌ اسم‌ پروفش اسم‌ یه دختر دیگس. اگه‌ تو رو دوس داره چرا اسم تو رو نمیذاره؟ ولش کن اون عتیقه رو که‌ دو تا دخترو با هم سر کار میذاره

اخه من نمیتونم باهاش باشم عشق سابقم بوده

میدونه دوستش داری؟ اگه‌ میدونه دوسش داری و اسم‌ اونو گذاشته ینی صد در صد روی اون کراشه و همونم‌می‌گیره. چون اسم گذاشتن الکی نیس. حتما کراشه روش

میدونه دوستش داری؟ اگه‌ میدونه دوسش داری و اسم‌ اونو گذاشته ینی صد در صد روی اون کراشه و همونم‌می‌گی ...

اره میدونه چقد عاشقشم اون دختره رفته خاستگاریش انگار دختره با احلاقش کنار نیومده و ازش زهر چشم گرفته و کاته اما این هنوز اسپشو برنداشته منم رابطه جدی دارم و اونم میدونه 

چون فامیلیم ازهم خبر داریم اما قبلا ازم استفاده کرد 

زهر چشم ینی چی؟ کدومو بیشتر دوس داری؟ رل الانت یا رل سابقت؟

یعنی بهش گفته ک باید متعهد باشی و از این حرفا کلا پسره خیلی سر گوشش میجنبه اون موقعا هم منو خیلی اذیت میکرد منم فهمیدم حسش ب من فقط سک س و هوسه رفتم اما هنوز مهرش بیستر از قبل ب دلمه اصلا رل م رو نمیخوام اما شرایط مجبورم کرد با اون باشم اونم تازگیا میگن رفته خاستگاری و نانزدی کرده ک ظاهرا دختره بهش سخت گرفته و رفته اما این هنوز اسمشو بر نداشته

یعنی بهش گفته ک باید متعهد باشی و از این حرفا کلا پسره خیلی سر گوشش میجنبه اون موقعا هم منو خیلی اذی ...

والا نمیدونم. اگه مهر یکی دیگه به دلته با این کات کن. زنش نشی یه وقت. ظاهرا پسره خیلی پیگیر اون دخترس که با اینحال هنوز اسمشو نگه داشته. میخوای ازش بپرس . ولی قبلش از رل الانت کات کن. 

والا نمیدونم. اگه مهر یکی دیگه به دلته با این کات کن. زنش نشی یه وقت. ظاهرا پسره خیلی پیگیر اون دختر ...

ازش پرسیدم گفت میخوام کامل بره اتو دستش ندم و از این حرفا دختره شاغله و خانواده خوبی دارن و خیلی هم محجبه س بخاطر شغل یا چی نمیدونم بعد سنتی هم اشنا شدن نمیدونم دختره چطور باهاش رفتار کرده ک عاشفش شده خودش ک میگفت همش بهم گیر داده اخلاق گندش مث توعه و مث سگ انداختمش بیرون از قلبم از این حرفا دیگه نمیدونپ رایت میگه یا دروغ حس شمل چی میگه 

مراعات حال منو نکن حستو بگو لطفا

نه عزیزم نیس. همسرت دوستت داره ولی تو فکره مشغله های کاری و تو فکر‌ موقعیت هایی که از دست داده. من ...

عشقم حس قبلی ابوالفضل چیه ؟

چرا انقدر اصرار به مسافرت داره؟

امسال محل کارمون باهمه یا جدا میشیم ؟

ازش پرسیدم گفت میخوام کامل بره اتو دستش ندم و از این حرفا دختره شاغله و خانواده خوبی دارن و خیلی هم ...

ببین کلا مردا رو نباید به حرفاشون اعتماد کنی. باید عملشون رو ببینی. مردا برا دنبال یکی‌ رفتن و نرفتن، همیشه توجیه میارن ولی اگه‌ میخوای بفهمی تو قلبشون چیه باید به عملشون نگاه کنی. حسم میگه اونو دوس داره چون اسم‌ اکانتش اونه. و دلیل هاشم منطقی‌نیس. حس شیشمم میگه‌‌ تو رو دوس نداره.

ببین کلا مردا رو نباید به حرفاشون اعتماد کنی. باید عملشون رو ببینی. مردا برا دنبال یکی‌ رفتن و نرفتن ...

ممنون وقت گذاشتی دعا کن مهرش. از دلم بره خسته شدم دیگه زندگیم رو هواس خیلی دلم شکسته هیچ غلطی هم نمیتونم بکنم دوس داشتپ الان چشام ببندم باز کنم ببینم تو حرم امام رضامو اونجا شکایتشو بکنم😭😢🥺