2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

37 سالمهحتما پیگیرش هستم سعی میکنم تا هفته دیگه بگیرم

بعد ببین مثل اینکه کمبود ویتامین D هم خیلی تو این موضوع دخیله حتما از دکترت بپرس یا آزمایش بده اگه کمبود داری رفع کنه مشکلت چیه که ام آر آی نوشته؟گوشی رو هم بیار بالا سرتو خم نکن

بعد ببین مثل اینکه کمبود ویتامین D هم خیلی تو این موضوع دخیله حتما از دکترت بپرس یا آزمایش بده اگه ک ...

ازمایش ویتامین د و اینا مرتب میدم چون تحت نظر دکتر غدد هستم

من یه مدت درگیر عفونت شده بودم التهاب بدنم سی ار پی و اینا رفته بود بالا بعد حالم خیلی بد بود و لرزش های شدید گرفته بودم 

دیگه رفتم قلب و مغز و همه چی رو چکاپ انجام دادم بعد به دکتر مغز و اعصاب گفتم که خیلی لرزش دارم اخیرا دیگه بنده خدا همه جوره معاینه کرد و تست انجام داد گفت هیچیت نیست مشکلی نداری دو تا پیشنهاد داد یکی که گفت یه ام ار ای گردن هم انجام بده که خیالمون راحت بشه یکی هم گفت به روانپزشک بگو داروهای روانپزشکیت رو کم کنه ممکنه اونا هم باعث لرزشت شده باشن وگرنه از نظر مغز و اعصاب مشکلی نداری

حالا من یه ماه داشتم انتی بیوتیک میخوردم واسه اون عفونت تحت نظر عفونی بودم و حالا لرزشام بهتر شده اون موقع خیلی افت قند داشتم ولی الان خوبم حالا موندم برم ام ار ای گردن نرم 

ولی بالش رو حتما میخوام عوض کنم به قول تو باید پیشگیری کرد