2777
2789
عنوان

شنا چرا اینقدر لذت بخشه آخه

87 بازدید | 10 پست

من قبلا شنا بلد نبودم تو تابستون ثبت نام کردم با دخترم رفتیم شنا رو یاد گرفتیم 

جلسه ی دوم پشیمون شده بودم میگفتم سخته من از پسش بر نمیام ،جلسه ی ششم گفتم چیزی بلد نیستم چرا اخه ،کم کم داشتم پشیمون میشدم پشیمون بودم ،اما الان میگم آفرین به خودم و اراده ام که وسط راه پشیمون نشدم

امروز با افتخار شیرجه میزدیم ،میخی میپریدیم ،کرال سینه کرال پشت و...استخر بخاطر دیجی که اومده بود فوق العاده شلوغ بود،پنج نفر تو قسمت عمیق بودن که دو نفرشون من و دخترم بودیم بقیه میترسیدن از قسمت عمیق ،واقعا خوشحالم که جا نزدم تلاش کردم و به این لذت رسیدم واقعا شنا فوق العاده است😍

سعی کن روی آب بخوابی

یه هستی داره که هیچ وقت تجربه نکردی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فوبیا داشتم.مثل خودت دلو زدم به دریا.الان میگم کاش زودتر یاد میگرفتم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه

منم خیلی دوس دارم برم یاد بگیرم.جایی رو تو تهران سراغ داری که قیمتش هم مناسب باشه؟ و خوب یاد بده؟

نه،اما از دیوار بگرد یک جلسه برو امتحانی خوشت اومد ادامه اش رو برو

منم خیلی دلم میخواد برم دخترمم ۵ سالشه ب شدت علاقه داره اما اینقدر گفتن از استخر منتقل میشه میترسم

نه نترس از طریق استخر کذبه انتقال نمیشه،اما جکوزی نرو،اطراف استخر نشین مراعات کن