2777
2789

اگه به پارتنرتون صبح پیام داده باشید و یکم چت کنید 

بعد اخرین پیامی ک دادید (حوالی ۱۱ ظهر) و دیگه سین نزنه اما در طول روز چندین باررر انلاین شده

بعد غروب دوباره پیام بدید چرا سین نمیزنی و بگه پیامت قاطی بقیه پیاما شد ندیدم باور میکنید و حق میدید بهش؟ خیلی عصبی شدم 😐💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه من اکانتشو پین کردم فکر میکردم اونم منو پین کرده لااقل الانم جوابشو ندادم فقط لایک کردم پیامشو🤧

خب مهم نیستی و درگیر بقیس ولشکن بره

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
خب مهم نیستی و درگیر بقیس ولشکن بره

ببین شغلش یجوریه که مجبوره انلاین هم پاسخگو باشه ولی برای این کار اکانت جدا تو همون تلگرام داره

بعد از هر دو اکانتش انلاین شد چندین بار اما میگه قاطی کانالا شد 😐😐💔💔باور کنم؟ 😂نمیتونم 

ببین شغلش یجوریه که مجبوره انلاین هم پاسخگو باشه ولی برای این کار اکانت جدا تو همون تلگرام دارهبعد ا ...

نه نکن 

شاید باورت نشه سیصد بار بهم زدم باهاش دوباره برگشتم اصن وابستگی مغز ادمو سوراخ میکنه🤧💔

میفهمم کم کم رابطتو کم کنی سرد میشی و تموم میشه

بگو منو باید پین کنی اون بالا

ببین من دو تا اکانت دارم چنماه پیش با اون اکانتم چت میکردم باهاش بعد این سیم کارتو انداختم گفتم این شمارم بین خودمون بمونه با این زنگ میزنم و پیام بدم 

بعد امشب گفت اون اکانت قبلی چنماه پیشت پین بود اینو پین نکرده بودم

ولی من میگم ما داشتیم چت میکردیم خب نباید می‌دیدی ادامه صحبتت چی جواب دادم؟😐🤧

ببین من دو تا اکانت دارم چنماه پیش با اون اکانتم چت میکردم باهاش بعد این سیم کارتو انداختم گفتم این ...

ببین چون گفتی کارش هم آنلاین

یکم بهش حق بده البته یکم اذیت کن بعد کوتاه بیا😂

بگو تلگرام که هیچی منو باید پین کنی تو زندگیت🎀🧚‍♀️🤣

ببین چون گفتی کارش هم آنلاینیکم بهش حق بده البته یکم اذیت کن بعد کوتاه بیا😂بگو تلگرام که هیچی منو ب ...

نمیدونمم اخه ببین اولا ینی چندماه قبل من اینجوری بودم ک هرکاری ک ناراحتمم می‌کرد انجام می‌داد باز زود کوتاه میومدم میبخشیدم و اصلا ب جدایی فکر نمیکردم الان دو ماهی شده که هر کار میکنه اولین چیزی ک ب ذهنم میاد اینه ک کات کنیم بهم بزنیم بدرد هم نمیخوریم... صدبار بهم زدم دوباره خام حرفاش شدم از وابستگی و نمیدونم چی اشتی کردم😐💔