2777
2789
عنوان

عمل کیسه صفرا

498 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها دکتر به من گفته کیسه صفرا پر از سنگ و حجمش 14میلیمتر شده ...خیلی استرس دارم ، آیا کسی عمل کرده ، دوره نقاهتش چه مدتها...دردش چه قدرت...بعدش میشه رفت دستشویی یا کسی باید ببردت

سلام عزیزم من چهار سال پیش عمل کردم خییییلی خییییلی راحته برو حتما انجام بده لاپروسکوپی میکنن چندتا سوراخ ریز روی شکم که بعدا اصلا جاشم معلوم نیست ،بعدعملم شب اول که باید لگن برات بگیرن ازتخت نمیزارن بیای پایین فردا صبحش باید راه بری یه کوچولو درد داری ولی بامسکن خوب میشی درکل عمل خیلی راحتیه

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

سلام، اسی با اجازه

شما فیزیوتراپی خوندین یه سوال دارم دیسک دارم

درخواستمو قبول میکنین

@فرمانده_چویونگ‍ 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲❤️انسان برای خوش بودن به این همه استعداد، احتیاج نداشت .عین‌.صاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عملش راحت نیست شبیه سزارین ولی حتما برو انجام بده نقاهتش تقریبا یک ماهه . من پارسال انجام دادم و خدا رو شکر از درد راحت شدم. یک شب بهم لگن داد ولی فردا گفت بلند شو . باید همراه داشته باشی که یه موقع سرت گیج نره. اگه مثل من خانم همراه نداری از این موسسات پرستار بگیر زیاد گرون نمیشه بگو دو نفر رو ۱۲ ساعت شیفتی بفرسته نهایت  دو روز بستری هستی . بنده های خدا خیلی میرسن . برای من درن گذشت و با درن مرخص کرد هشت روز بعد دوباره رفتم مطب درن رو کشید . خود درن یه مقدار اذیت میکنه ولی خوبیش اینه که کل عفونت  رو میکشه بیرون. 

اگه سنگ داری حتما برو چون یه موقع سنگ میخواد بیاد بیرون تو مسیر گیر میکنه میترکه و یا راه رو میبنده خیلی مریض میشی یا مجبور میشی با هر دکتری عمل کنی.

عملش هم لاپاراسکوپی یعنی زیاد نمی شکافه  با چن تا سوراخ کوچیک عمل میکنه. 

رژیم غذایی هم بهت میده طبق اون عمل کن بزار زود خوب شی و بعد یکی  دوماه به  زندگی عادی برمیگردی و به رژیم عادی برمی گردی

سلام عزیزم من چهار سال پیش عمل کردم خییییلی خییییلی راحته برو حتما انجام بده لاپروسکوپی میکنن چندتا ...

مرسی عزیزم یبوست خیلی شدید گرفتم میگن دلیلش همین سنگ صفراست

سلام عزیزم من چهار سال پیش عمل کردم خییییلی خییییلی راحته برو حتما انجام بده لاپروسکوپی میکنن چندتا ...

عزیزم بعد چه مدت تونستی دوباره رو پ بشی و‌بری سر کار، درن هم برات گذاشتن ,بعدش یبوست نداشتی؟

عملش راحت نیست شبیه سزارین ولی حتما برو انجام بده نقاهتش تقریبا یک ماهه . من پارسال انجام دادم و خدا ...

عزیزم بعدش یبوست نداشتی، از چند روز بعدش میشه بلند شد و سر کار رفت، رژیم غذاییت چه طور بعد عمل

عزیزم بعدش یبوست نداشتی، از چند روز بعدش میشه بلند شد و سر کار رفت، رژیم غذاییت چه طور بعد عمل

نزدیم سه تا چهار هفته نقاهت داره. و باید استراحت کنی . من درن هم بعد عمل داشتم تا ۸ روز بعد که کشید تقریبا ده روز طول کشید تا جای درن خوب شد. رژیم رو هم دکتر میده و غذاها رو به مرور اضافه میکنه تا جایی که میگه همه چیز رو بخوری .  تقریبا ده روز اول رو کلا غذاهای خیلی ساده میگه  بعد تو هفته های بعد غذاهای دیگه رو اضافه میکنه. نه  فقط شاید همون چن روز اول یبوست باشه که با دارو و غذا و راه رفتن  حلش میکنه و البته یه زمانی طول میکشه که گوارش عادی بشه ولی اون درد لعنتی از همون روز اول ار بین میره

عزیزم بعد چه مدت تونستی دوباره رو پ بشی و‌بری سر کار، درن هم برات گذاشتن ,بعدش یبوست نداشتی؟

نترس اصلا ترسناک نیست هیچی نیست اصلا،انجام بده وگرنه خیلی خطرناک میشه 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙