2777
2789
عنوان

چی تو ذهنتون همش پلی میشه 🤦🏼‍♀️

1009 بازدید | 136 پست

من از دیروز 

دختره گفت من فنم منم گفتم من جعفرم 

خرم خرم خرم 😂😂😂😂🤦🏼‍♀️

درستم بلد نیستم بخونمش همین تیکه هاش همش تو ذهنم پلی میشه 

یه ریتم کوچولو هم باهاش میام 🤦🏼‍♀️😂

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چرا یه اهنگ خیلی خزوخیل افتاده تو دهنم😂😂😂 قابل گفتنم نیست تعلیق میشم😂😂😂

فوش گذاشتم برا اون دسته از اقایون که درخواست میدن هرکی فوش دوست داره درخواست بده ، اگه نظرت مخالف نظرمه ریپ نزن من اعصاب معصاب ندارم یچی میگم جفتمون میریم تو کما . قربوووونت بوس بوس بای  🌙 

از آسمون داره میاد یه دسته حوری🗿

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

از آسمون داره میاد یه دسته حوری🗿

😂😂😂این کجا پیدا کردی 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

خانمی ک تورو میکاپ کرد کجا خودشو پنهان کرده 

اونو باید رو سر گذاشت اسمشو توی کتاب گذاشت

بماند به یادگار از۴۰۳/۱/۱۱تو شدی تمام من 🌱 خدا❤️.           ✨️   (یک کاربری برای دونفر )                                        **        به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️به یاد داشته باشیم آدم ها اندازه کمبوداشون پز میدن 🌱 (تحت هیچ شرایطی درخواست دوستی ندهید لطفا) 

نمیدونم چرا یه اهنگ خیلی خزوخیل افتاده تو دهنم😂😂😂 قابل گفتنم نیست تعلیق میشم😂😂😂

کدوم بگو خودم برم جستجو کنم 😂

خانمی ک تورو میکاپ کرد کجا خودشو پنهان کرده اونو باید رو سر گذاشت اسمشو توی کتاب گذاشت

چه طولانی 🤐🤐😂مغز من گنجایش این همه پلی ندارع😂😂😂