2777
2789
عنوان

چی تو ذهنتون همش پلی میشه 🤦🏼‍♀️

1007 بازدید | 136 پست

من از دیروز 

دختره گفت من فنم منم گفتم من جعفرم 

خرم خرم خرم 😂😂😂😂🤦🏼‍♀️

درستم بلد نیستم بخونمش همین تیکه هاش همش تو ذهنم پلی میشه 

یه ریتم کوچولو هم باهاش میام 🤦🏼‍♀️😂

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم چرا یه اهنگ خیلی خزوخیل افتاده تو دهنم😂😂😂 قابل گفتنم نیست تعلیق میشم😂😂😂

فوش گذاشتم برا اون دسته از اقایون که درخواست میدن هرکی فوش دوست داره درخواست بده ، اگه نظرت مخالف نظرمه ریپ نزن من اعصاب معصاب ندارم یچی میگم جفتمون میریم تو کما . قربوووونت بوس بوس بای  🌙 

از آسمون داره میاد یه دسته حوری🗿

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

از آسمون داره میاد یه دسته حوری🗿

😂😂😂این کجا پیدا کردی 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

خانمی ک تورو میکاپ کرد کجا خودشو پنهان کرده 

اونو باید رو سر گذاشت اسمشو توی کتاب گذاشت

بماند به یادگار از۴۰۳/۱/۱۱تو شدی تمام من 🌱 خدا❤️.           ✨️   (یک کاربری برای دونفر )                                        **        به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️به یاد داشته باشیم آدم ها اندازه کمبوداشون پز میدن 🌱 (تحت هیچ شرایطی درخواست دوستی ندهید لطفا) 

نمیدونم چرا یه اهنگ خیلی خزوخیل افتاده تو دهنم😂😂😂 قابل گفتنم نیست تعلیق میشم😂😂😂

کدوم بگو خودم برم جستجو کنم 😂

خانمی ک تورو میکاپ کرد کجا خودشو پنهان کرده اونو باید رو سر گذاشت اسمشو توی کتاب گذاشت

چه طولانی 🤐🤐😂مغز من گنجایش این همه پلی ندارع😂😂😂