2777
2789
نارس ۳۵ هفته

دختر من هفته ٢٨ به دنیا اومد. وزتش ١٢٥٠ بود. حدود ٥٠ روز بیمارستان موند. ولی خدا را شکر به خیر گذشت.

٣٥ هفته تقریبا جنین کامله‌. کاش دستگاه را قطع نکنید. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بچم ۹ روزشه بیمارستانه😔دکتر صبح گفت دیگه ازش دل بکن بزار دستگاه و بکشیم نه دستم میره زنگ بزنم نه ...

الهی بگردم چ شرایط سختی دارین

خدا ب بزرگی خانم حضرت زهرا دل شماروهم شاد کنه انشاءالله خیلی ناراحت شدم

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

ی بچم قبلا همینطوری از دست دادم ی بچه دارم اینم که اینطوری دیگه ام نباید باردارشم برای خودم خطرناک

خاله ی من سه تا بچه اولش سقط،شدن

رحمش نمیتونست بچه رو نگه داره 

بعد چند سال بچه دارشد به دنیا اومد صحیح و سالم همه چی عالی ۱۵روز بعدش بچه فوت شد 

الان پنج تا بچه داره صحیح و سالم باورت میشه؟پنجججج تا😂

توکلت فقط ب خدا باشه

دلم میخواد خونمون بزرگتر بشه و یه نینی بیاد بغلمون(:

خاله ی من سه تا بچه اولش سقط،شدنرحمش نمیتونست بچه رو نگه داره بعد چند سال بچه دارشد به دنیا اومد صحی ...

واااای ماشالا خدا نگهدار همشون باشه

خدا یا نمیده یا اینجوری میده قربونش بشم😍

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

بچم ۹ روزشه بیمارستانه😔دکتر صبح گفت دیگه ازش دل بکن بزار دستگاه و بکشیم نه دستم میره زنگ بزنم نه ...

ای خدا خدا به بچت کمک کنه امیدتو از دست نده واگه اونی که خدا براش مقدر کرده نمیتونی هیچ کاری کنی فقط دعا میکنم خدا شفابده