2777
2789
قبل بارداریم نذر امام رضاکردیم که ببریم پابوسش همه خانواده هامون نذرکردن هر که ی چیزی ولی معجزه ای ...

تسلیم حکمت خدا باش.

اون طفلکم تو این وضعیت اذیت میشه، قشنگ درکت میکنم.

ان شالله خیلی زود خدا دلتون شاد میکنه.

منم این روزا رو گذروندم، برای چند بار، الان دخترم داره کنارم بازی میکنه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قبل بارداریم نذر امام رضاکردیم که ببریم پابوسش همه خانواده هامون نذرکردن هر که ی چیزی ولی معجزه ای ...

امیدت ب خدا باشه درست میشه ناامید نشو فعلا اجازه نده دستگاهو بکشن

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

میگن ازش سر درنماریم .همه ی ازمایش و سونو رو انجام داددیم چیزی نشون نمیده

من بیمارستان نجمیه بچم دنیااومد

ینی چی سر در نمیارن

انشالله سلامت بغلش میگیری باهم میرید مشهد پیش ضامن بچت

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

تسلیم حکمت خدا باش.اون طفلکم تو این وضعیت اذیت میشه، قشنگ درکت میکنم.ان شالله خیلی زود خدا دلتون شاد ...

ی بچم قبلا همینطوری از دست دادم  ی بچه دارم  اینم که اینطوری دیگه ام نباید باردارشم برای خودم خطرناک

اخه چون سعی میکنم مواد غذایبم تازه باشه یکی دوروز قبل مواد غذایی دو سه روزمو اماده میکنم ❤️

خیلی خوبه خدا بهت قوت بده همیشه پر‌انرژی باشی❤️

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

خیلی خوبه خدا بهت قوت بده همیشه پر‌انرژی باشی❤️

زنده باشی گلم همچنین❤️

نارس ۳۵ هفته

اخه ۳۵ نارس نیست کدوم بیمارستانی

چندبار ایست قلبی داشته .همه حاش سوراخ سوراخ داره زجرمیکشه

عزیزم پیگیر نشدی ببینی چرا همچین میشه؟آخه میگی دوباره . دفعه بعد خودتو کامل درمان و تقویت کن  باردار بشو . امیدوارم بچت حالش خوب بشه

ولمون کن 

ی بچم قبلا همینطوری از دست دادم ی بچه دارم اینم که اینطوری دیگه ام نباید باردارشم برای خودم خطرناک

ببین تمام این حرفا رو برای ۳ بار منم شنیدم.

دقیقا منم یه دختر داشتم، برای بچه دوم، خوردیم به چالش، بارداری پنجمم، بالاخره خدا بهم لطف کرد و یه دختر دیگه داد، صحیح و سالم.

اول خدا همون یه دونه رو که داری، کنار همه ی بچه ها برات حفظش کنه.

دوم اگر صلاح، خدا یه بار دیگه دامنتون سبز کنه.

توکلت به خودش باشه، تسلیم حکمت الهی باش.

ان شالله بهترینا برات اتفاق میوفته، این طفلک رو هم بزار راحت بشه، فرشته میشه تو بهشت