2777
2789
عنوان

کبد چرب

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 35 پست
خواهر من ۴ ساله گرید یکه ورزش میکنه ولی غذاشو کم نکرده ککشم نمیگزه🤣🤣🤣🤣من بودم سکته میزدم ناراحت ...

بھش بگو رعایت کنہ عزیزم دور از جونش گرید 2 و 3 نشہ

چند وقتہ لکہ بینی زیاد دارم دکترم تشخیص پولیپ رحم داد گفت سونو بدہ اگہ پولیپ بود بیای وقت عمل بھت بدم کہ دیروز سونو دادم پولیپ بود 

خودمم موندم پولیپ رحم چیہ

خدا بہ دلی کہ دریا باشہ کشتی میدہ
بھش بگو رعایت کنہ عزیزم دور از جونش گرید 2 و 3 نشہچند وقتہ لکہ بینی زیاد دارم دکترم تشخیص پولیپ رحم ...

ای بابا من میوم رحمی دارم خواهرمم میوم داره لعنتی این رحم شده دردسر شده برامون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا من میوم رحمی دارم خواهرمم میوم داره لعنتی این رحم شده دردسر شده برامون

دقیقا 

قبلا ضخامت رحمم زیاد بود 3 ماہ دارو مصرف کردم تموم کہ شد گفتم برم پیش دکترم سونو انجام بدہ ببینم ضخامت رحمم اوکی شدہ کہ گفت پولیپم داری

میوم چی ھست؟؟با دارو رفع میشہ؟؟

حالا پولیپ با دارو رفع نمیشہ میگن فقط عمل

خدا بہ دلی کہ دریا باشہ کشتی میدہ
دقیقا قبلا ضخامت رحمم زیاد بود 3 ماہ دارو مصرف کردم تموم کہ شد گفتم برم پیش دکترم سونو انجام بدہ ببی ...

میومم بدتره مثلا خواهرم پرولاکتینش بالاس خوبه دو هفته یه بار قرص میخوره نرماله من تخمدان پلی کیستیک دارم هر گونه دارو شیمایی و گیاهی ایتروژن دار بخورم میومو بزرگتر میکنه و بدنبالش خونریزی زیاد میوم اگه خیلی بزرگ بشه باید بریم جراحی اگه کوچیک باشه باید منتظر بود تا یائسه شیم و از بین بره