2777
2789
عنوان

توهم ایدز

70 بازدید | 8 پست

سلام من چند وقت پیش رفتم لیزر بدن و همچنین جوش صورت الان یه مدته همش توهم ایدز دارم دستگاه لیزر تماسی بود میخواستم بدونم امکان انتقال از این راه وجود داره ویروس چقدر تو این محیط می‌مونه چون که جوشامو که لیزر کردم زنهه گفت چند نفر انقدر جوش داشتن از صورتون خون پاشید منم که لیزر کردم یکی از جوشان ترکید بعد خیلی میترسم البته خودشون گفتن استریل میکنن بازم میترسم که ممکنه منتقل شه یا نه اگه اطلاعی دارید کمک کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صد در صد استریل میکنن.نمیشه به صورت همه بزنن بدون اینکه استریل کنن.برای از دست ندادن مشتری هم که باش ...

مغزم قبول نمیکنه میترسم آزمایشم بدم با اینکه احتمال انتقال از این راه تقریبا صفره بازم میترسم

بعد هم ویروس ایدز خیلی خیلی ضعیفه.وقتی خون لخته بشه اون دیگه کلا بی جون میشه.بر فرض محال هم ک نفرلت ...

نه بلافاصله نبود قبلشم دو ساعت برق رفته بود 

2790
2778
2791
2779
2792