2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

مکمل گینر بدن سازی بخور

شیر موز و کنجد و کره بادام زمینی و بستنی اینا قاطی کن بخور

اگه اشتهات کمه قرص اشتها بخور

وعده های غذاییت زیاد من میان وعده آجیل مخلوط و بیسکوئیت با شیر بخور

شیر خشک بزرگسالان بگیر روزی دو وعده بخور

جدید نیستم کاربری قبلیم asemanabi بود خودم تعطیل کردم . دوساله جداشدم و مستقل زندگی میکنم. واسه برآورده شدن آرزوی همدیگه دعا کنین خدا زودتر جوابمونو میده 👌👌👌⭐⭐

فقط خوردن ریاد

که معمولا لاغرا نمیتونن

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https: //shonoud.com/ لینک کپی کنید و فاصله بین نقطه . و / این خط کجه رو حذف کنید تا باز شه

بهترین راهش ورزش و تغذیه و جوانه گندم و ....

ولی من ۱۲ سال پیش قرص فست فت خوردم از ۴۶ شدم ۵۷ دو دوره البته الان تقلبی زیاد شده

بعد از ۶ سال چند کیلو کم کردم پودر جنسینگ خوردم اکی شد

(ی دوره)

الانم بخاطر شرایط روحیم ۴ کیلو کم کردم توی ۶ ماه

الان دارم سیپرو با انترامیل میخورم توی ۲۰ روز ۲/۵ اضافه کردم باشگاهم میرم فقط دو سه روز اول خوابی

دو سه سالی یکم زانو درد دارم( ولی نه زیاد) شاید عوارض همون فست فت یا جنسینگ باشه

راستی عرق یونجه هم همون ۱۲ سال پیش مصرف کردم اثر نکرد.

دوستامم پودر فرشته و قرص مکسی میخورن چاق شدن که من از عوارضش اطلاع ندارم.

خلاصه اگه عجله نداری و میخوای سالم پیش بری ورزش و تغذیه(تغذیه هم ی سرچ کنی میاد چی بخوری ) ولی اگه عجله داری فکر کنم سیپرو و انترامیل کمترین عوارض رو داشته باشه. البته انترامیل که اصلا عوارض نداره تازه مفید برای بدن.

اها از ی عطاری هم رفتم دارو بخرم اشنا بود گفت من همه چیزای عطاری رو تست کردم همه درصدی مواد مضر دارن که باعث از بین رفتن مفاصل میشه بعضیاشون بیشتر بعضیا کمتر مثل معجون بوعلی و فرشته و حتی همین جنسینگ و....

همون عرق یونجه و جوانه گندم رو معرفی کرد.

من ۹ کیلو اضافه کردم

۴۶ بودم الان ۵۵ هستم

تنها راهش غذا های پرکالری خوردنه.

البته من بی اشتها بودم دکتر بهم دارو داد

باشگاه هم میرم

هر لحظه ای از عمر من به یاد ایران گذشت... آقایون لطفا درخواست دوستی نفرستید واقعا مایل به معاشرت نیستم. اینجا نظر شخصیمو میگم میتونید باهاش موافق نباشید. معلم زبان هستم مایل بودید میتونید با قیمت منصفانه زبان یاد بگیرید. من لحن شوخی دارم گاهی اوقات چیزایی رو که میگم جدی نگیرید امیدوارم سو تفاهم نشه. ❤️

عزیزم شنیدم این معجون ضرر داره که

نه اصلا من یه ساله مصرف کردم همش گیاهیه توش پودر جینسینگ و تخم شنبلیله تخم یونجه پودر نارگیل کنجد و سه شیره فقط برای خانم های باردار ضرر داره