2777
2789
عنوان

سقط جنین

98 بازدید | 6 پست

سلام لطفاً راهنمایی میکنید من توی هشت هفته متوجه شدم که جنین توی شش هفته و شش روز قلبش ایستاده با یه دور دارو توی بیمارستان سقط کردم خیلی نگرانم برای اقدام بعدی چیکار باید بکنم چه آزمایش و پیگیری هایی لازمه که انجام بدم بچه اولم مشکلی نبود اصلأ این بچه دوم بود که بعد 5 سال اقدام کردم 

هیچ کاری نکن ،منم بچه دوم ۸ هفته سقط شد یعنی قلبش ایستاده بود ،رفتم بیمارستان قرص دادن سقط شد بقایاش موند کورتاژم کردن . دو سال بعدش حامله شدم ، بعد ۵ سال بعدش نخواسته حامله شدم ، الان ۳ تا دختر دارم .

فقط ورزش کن ،چیزای گرم بخور 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما برو آزمایش کامل انجام بده و سونو هم برو که چیزی از بقایا نمونده باشه خودتو از نظر غذایی تق ...

سونو انجام دادم بقایا داشتم دارو مصرف کردم مجدد سونو کردم چیزی نبود مولتی و قرص آهن و ویتامین دی هم مصرف میکنم کی میتونم اقدام کنم