2777
2789

خانوما خواهرشوهر من شمال زندگی می‌کنه ما هرازگاهی مهمون میریم اوایل تابستون مهمون دعوتمون کرد اونجا رفتیم دریا بچه ها کلی بازی کردن برگشتیم خونه خواهرشوهرم لباس بچه هامو گرفت گفت با مال دخترم میندازم ماشین ولی من لباس زیرشونو ندادم گفتم هم شنیه هم زشته خودم رفتم توی دستشویی تو روشور شستم باور کنین اونجارم کامل آب کشیدم بیرون اومدنی دستم دید کلی اه و پیف کرد که لباس زیر جاش اونجا نیست و اینا بعد وایتکس داد دستم گفت برو بشور من دلم نمیکشه 

منم رفتم شستم گفتم حق داره تقصیر منه ولی دیگه تصمیم گرفتم رفت آمد نکنم الان باز دعوتمون کرده میگه بیاید دو روز بمونین منم وردارین برگردیم خونه شما منم بهونه آوردم،،، بخدا بخاطر مهمون نه فقط دلم شکست از کارش

بعد دیشب زنگ زده شوهرم گفته خانومت اجازه نداد بیایم فراریه از مهمون،، چیکارشون کنم بنظرتون 

نمیدونم ولی خب حقم داره دیگه شاید حساسه به اونجا 

ولی خب حس میکنم خسته بوده از مهمون داری که اون حرکت زده 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توی حمام چرا نشستی؟ 

برو ولی رعایت کن،  من اگر همچین کاری کنم مامانم من از فرزندی رد میکنه،  چون حساسه

خودم هم همین کار رو نمیکنم

بعدم عمه شون هست نامحرم نیست که 

حساسیت به خرج نده،  لباسها رو خودت پهن کن 

خب شما اگر روی تصمیمت همچنان پابرجا باشی خوبه😉

فقط سال دیگه اوایل گرما که شمال میچسبه دلتو باهاشون صاف نکن دیگه عزیزم❣️

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

واه تو روشویی مگه چی میشوره که لباس زیر رو شستی اونجا ، کثیف شده ؟ تو روشویی مردم تف و خلط گلو و باسن بچه و  از دستشویی میان دستای گند شونو میشورن دیگه ، شما هم که میگید تمیز کردین ،خواسته مثلا یه حرکتی بزنه که من حساسم ولی کار خودش ضایع تره همه لباسا رو خواسته با همون وضع بندازه لباسشویی 

والا من چندشم میشه تو روشویی شورت اینا بشورم به قول بچه ها دستهای عنی شون رو میشورن یا هرچی بعد تازه ناراحتم هست بعضی هاهم میخوان مثلا بگن ما خیلی تمیزیم انگار میخاستی پی پی کنی توش که اینقدر ادا درمیارن اه اه 

حرفای دشمنت رو خوب گوش کن اون ایرادات تو رو خوب میدونه !!!!!!
خب حق داره. هرکی باشه این فکر رو میکنه. هم کار اشتباه کردی هم از مهمان فرار کردی هم ناراحت شدی؟

تو سینک نشسته عزیزم تو روشویی توالت شسته

حرفای دشمنت رو خوب گوش کن اون ایرادات تو رو خوب میدونه !!!!!!
2790
2778
2791
2779
2792