2777
2789
عنوان

با مامانم سر ناهار دعوام شد😖😣

348 بازدید | 16 پست

صبح پاشدیم با خوبی خوشی انرژی بالا اهنگ گذاشتم 

کارامون کردیم مامانم ناهار دمپختک درست میکرد

بعد ما دمپخت رو همیشه ساده میپختیم اینبار لوبیا سبز مامانم ریخته بود 

هنوز دم ننداخته بود رفت نشست پای گوشی چند دقیقه بعدش بهم گفت برو آب رو بریز داخلش نگو آب خالی رو میگفتم که بریزم خشک نشه آبش تا بپزه 

اما من فکر کردم منظورش آب برنج رفتم دیدم داره ته میگیره هول کردم آب برنج ریختم 

اومد ی سزو صدایی کرد 

شروع کرد تحقیر و تخریب و سرکوفت که تو بی عرضه ای خونه خودتم بلد نیستی چیزی درست کنی هنر نداری  باید بگم شوهرت بیاد ببرتت ادمت کنه و...

درحالیکه من اشپیزیم بد نیس خدایی

من گفتم ناهار اگ با خودته خب باید وایسی بالاسزش نه بری سر گوشی خب من متوجه نشدم و...🥲🥲

خلاصه یهو دیدم برگشت زد تو دستم 

منم بهم فشار اومد شروع کردم داد و بیداد که تو روانی هستی چته برا ی برنج بی ارزش اوقاتمون تلخ میکنی خلاصه بحث بالا گرفت اومد دوباره بیاد سمتم داداش کوچیکه اومد جلوش بگیره هولش داد شروع کرد گریه کردن منم خیلی روش حساسم 

بعدم شروع کرد گریه کردن و نفرین کردن که من مادرم اگ زدمم مادرم 🫥🫥🫥😶

خسته شدم دیگه انقدر که با مامانم بحث دارم با شوهر خودم ندارم😖😖

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

منم باهاش مشکل دارم،باید بهش میگفتی متوجه نشدم چی گفتی دوباره سوالتو تکرار کن

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا یه معذرت خواهی میکردی جمعش میکردی بلاخره نهارو‌خراب کزدی  نه اینکه بگی نهار باتوعه باید بالا سرش وایسی 

بیچاره نیم ساعت چهل دقیقه وایسه یه لنگ پا اشپزخونه؟

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

چقدر آب ریختی مگه؟حق داره مامانت خب ناهارشو به گا دادی رسما😂

اب برنج 

برنجی ک خیس کرده بود میخواست دمپختش کنه

این ناهار هر جوری بود بالاخره درست میشد و خورده میشد ارزش اعصاب خوردی نواشت

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

خب ی دمپختک چیه ک بلد نبودی باید حواستو جم میکردی عزیزم

بعصی روزا ناهار با منه انروز خودش دیت ب کار شد دیگه من کارای دیگه خونه رو کردم

خب ی دمپختک چیه ک بلد نبودی باید حواستو جم میکردی عزیزم

مگه یه غذا چه ارزشی داره که بخاد دخترشو بزنه؟

چرا شماها همش رفتار مادرارو توجیه میکنید 

یه نیمرو میزاشتن میخوردن بهتر ازاین بود که دخترشو تحقیرکنه

وا چون مادری حق داری رو دختر بزرگ دست بلند کنی😐چه بی منطق

بعدم جوری وانمود میکنه و گریه میکنه که انگار من گناه کبیره کردم 

چون نادری دلیل نمیشه برگردی آدم بزنی

مگه یه غذا چه ارزشی داره که بخاد دخترشو بزنه؟چرا شماها همش رفتار مادرارو توجیه میکنید یه نیمرو میزاش ...

عزیزم‌من کار مادرشو تایید نکردم میگم ینی باید میدونست منظورش چیه بعدشم ادما سنشون میره بالا زود عصبی میشن مادرشه دگ‌ دشمنش ک نیست

چه مادرعصبی خب فوقش کته نرم میشد چقدرشلوعش کرده دوران عقدی

اره قرار بود مث دیشب عروسی کنیم که عموی شوهرم افتاد مرد دیگه افتاد بعد از چهلم 

اما خونه وسایلا همه چیم آماده هست 

هفته دبگه میرم خونه خودم خسته شدم دیگه