2777
2789

همسرم دیشب متوجه شد یکی از دوستاش که یکی دوسال از خودش بزرگتر بود ایست قلبی کزده و فوت کرده ، یه توراهیم داشت🥲

ما هفته قبل عروسی کردیم 

خودم ۲۸،همسرم ۳۱ 

چرا چنین حرفی میزنه اخههههههههه دم جووونیییییییی 

اعصابمو خورد کرد 

نکنه چیزی شدهههههههههههه

روانی شدم

همون لحطه دعواش کردم بهش گفتم چنین حرفی نشنوم دیگه ازت ولی قبلا هم دو سه بار گفته 

یه بار میگفت من مردم چیکار میکنی 

یه بار دیگم میگفت من مردم بعد من ازدواج نکن

تروخدا شما بگید اینجور مواقع باید چیکار کرد 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که همسرم هر روز صبح حرف میزنیم میگن حلالم کن

منم دعوا میکنم 

با اینکه بدی به من نکرده ولی میگن ادمیزاد خب

باز عصری حرف میزنیم میگن حلالم کن 😅

من که خسته شدم از نصیحت و... 

بهم میریزم ولی خب نمیشه ناراحتش کنم 

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

من هیچی می شنوم خودمم حرفش می زنم گاهی مرگ واقعیتیه که باید پذیرفت بعضیا که  همش می گن وای دور از جون حرفش نزن و ... فقط دارن خودشون گول می زنن این همه ادم جوون می میرن مگه همه حرف مرگ زدن که مردن 

البته اگر یکی دائم بگه من می میرم و مردم و ... که احتمالا افسردست 

ولی حالا این که اینطوری نیست دوستش فوت کرده طبیعیه ادم تا یه مدت به مرگ فکر می کنه

من که همسرم هر روز صبح حرف میزنیم میگن حلالم کنمنم دعوا میکنم با اینکه بدی به من نکرده ولی میگن ادمی ...

چرا اینطوری میگن بنظرت

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
من هیچی می شنوم خودمم حرفش می زنم گاهی مرگ واقعیتیه که باید پذیرفت بعضیا که همش می گن وای دور از جو ...

نه اتفاقا منم اینطوری نیستم که بگم دور از جون و... 

فقط میگم انرزی منفی نده 

تازه یه هفتست عروسی کردیم اخه

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

اگه دوست یا فامیلش تازه فوت کرده باشه طبیعیه درمورد مرگ حرف بزنه چون ناخودآگاه بیشتر آدما اون موقع بیشتر یاد مرگ می افتند .بعضی افراد هم اوایل ازدواج درمورد مرگ حرف می‌زنند بعدش دیگه نه

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است

چرا اینطوری میگن بنظرت

نمیدونم 

من که میگم نگو میگن آدمیزاد از یه دقیقه خودش خبر نداره 

اصلا این جمله افتاده دهنش 

با اینکه آزارش به مورچه هم نمیرسه 

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

انگار خوشحال نیس یه جوری میخواد ازت دور شه

🥲😔

۷سال منتظرم موند 

کلی رفتن و اومدن تا راصی شدم باهاش ازدواج کنم 

خودش میگه خیلیی دوست دارم، تو حرفاشم ثابت کرده همیشه 

آخه چرا ؟

به زمانبندی خدا شک نکن❤️