2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

122 بازدید | 7 پست

خانوما من حدود چهل روز پیش قرص اورژانسی خوردم بعد دو روز خونریزی کم داشتم ولی ده روز طول کشید

خلاصه ک من باید بیست و دوم این ماه پریود بشم

آیا امکان داره بخاطر قرصی ک ماه پیش خوردم این ماه هم عقب جلو بشه پریودم ؟

اگر زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو بجای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام. چایترا بنوش و به جای من شاد باش و بدان که مرگ مرا از دردی بزرگ رهاند...🖤

اره

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣>> * نکته مهم:«هدف من از حضوردر اینجا فقط سرگرمی و تعامل خوبه، نه درگیری یا بحث...پس اگر دنبال بحثی ریپلای نکن چون حوصلتو ندارم جواب بدم >> نکته دوم : اگه اشتباه تایپی دارم خودم میدونم فقط حال نداشتم پاکش کنم درستش کنم 😕پس انقد گیر نده خانومم😐🤌🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

احتمالا ارهو هم اینکه خونریزیت شدیده این ماه و ماه بعد

تا چند روز بعدش اگه پریود نشدم بیبی چک بزنم؟ی هفته خوبه؟

اگر زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو بجای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام. چایترا بنوش و به جای من شاد باش و بدان که مرگ مرا از دردی بزرگ رهاند...🖤

بله

نمیخاد بی بی چک چون خونریزی داشتی الان هورمونات ریخته بهم تا چند ماه پریودیت نامظم میشه استرس نداشته باش

متاهلمممم😐اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ..