2777
2789
عنوان

باید میگفتم یا نه

44 بازدید | 5 پست

من با مامانم رفتیم بازار تخمه بخریم بعد یه پدر و پسر فروشنده بودن

سنشون هم زیاد نبود پدره ۵۰ بود پسره زیر ۲۰

برا شهر ما هم نبودن بعد پسره به مامانم تخمه تعارف کرد مامانم یه دونه برداشت به منم تعارف کرد منم یه دونه برداشتم جوری که دستش به دستم نخوره یکم گذشت این پسره دوباره اومد به من تعارف کرد که من گفتم ممنون و هی اصرار کرد دوباره که به خاطر من بردار حالا بگو شما چه خاطری داری برا من 😂😂

من برداشتم چی بگه خوبه گفت نه کم برداشتی دوباره بردار من هی میگفتم ممنون هی ول کن نبود و اخر دستم به دستش خورد و حس خیلی خیلی بدی گرفتم و دلم میخواست زمین دهن وا کنه برم توش و خیلی هم باهام شوخی کرد و حتی اسممو که پیش مامانم شنید منو با اسمم صدا زد بی ادب حتی نمیگفت خانم فلان راحت میگفت فلانی من خیلی با خودم کلنجار رفتم به مامانم نگم نتونستم و از مامانم پرسیدم ببینم دست اونم به دستش خورده یا نه که مامانم ناراحت شد یکم فحشش دادو قسمم داد به روح پدربزرگم که دست طرف به دستم خورده یا نه منم گفتم نه چون میگه تو مثل گلی نباید هر کسی بهت دست بزنه 😂😂

کار بدی کردم؟؟؟؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خانم گل خیلی داری سخت میگیری خب دستش بخوره چی شده مولا عوضش تخمه خوردی😂😂😂😂

تخمه نخوردم انقد بدم اومد از رفتارش هنوز یه دونه هم از اون تخمه ها رو نخوردم

بحثم دست خوردن نیست حس بعدشه برای پسر که هیچی نیست من ولی خب واسم عادی نیست حس خوبی نمیگیرم دیگه منم اینجوری بزرگ شدم حالا سن بالا هم بود یه چیزی میگفتم جای بابامه اشتباهی شد جوون بود این و از عمدم کرد