2777
2789
عنوان

چیزی که بقیه بفهمن ابروتون میره🤣❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 25 پست

دوران نوجوونی پسرای مردم از 16 ساله گرفته تا 30 ساله رو از طریق فضای مجازی ایسگا میکردم و سرگرمیم شده بود چت با اینا و بعد نهایتا دوروز بلاک کردنشون 

انقدررر پشیمونم از کارم که نمیتونم بگم، عکس فیک می‌فرستادم و اطلاعات فیک میدادم 😐😂

همش عذاب وجدان دارم میگم نکنه یوقت باورم کرده باشن کارما بدم 

کاربری دست چندنفره با سنهای مختلف، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                                                                           نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن وگرنه چون هشدار دادم از قبل برات عفت کلام قائل نمیشم       2. آدمای تعفن برانگیزی مثل افراد خودبرتربین، زن ستیز، نژاد پرست، مدعی روغَن فکری یا مذهبی افراطی روم ریپ نزنن و باهام صحبت نکنن چون روانم برام محترمه    3. آقایون درخواست ندن                              ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به به

بله

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

خیال پردازی میکنم

گاهی هم اطرافیان میبینن و آآب میشم محوووو میشم

همین یه مدت پیش در حال سوگواری تصنعی بودم بابام دید

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

خیال پردازی میکنمگاهی هم اطرافیان میبینن و آآب میشم محوووو میشمهمین یه مدت پیش در حال سوگواری تصنعی ...

واییی🤣🤣 واکنش بابات

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

عضو بودن داخل اینجا رو منماینکه یه تایمی با یکی از پسرای فامیل تو رابطه بودمجلوی آینه با خودم حرف می ...

وای این خود منه😂جلو آینه فاز بلاگر بودم برمیدارم لوازم ارایشیامو به اینه معرفی میکنم

واییی🤣🤣 واکنش بابات

با خودم‌ گفتم شاید تازه اومده ندیده

اومدم جمعش کنم مثلا

شروع کردم به مرتب کردن کابینتا

سری از تاسف تکون دادو رفت

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

افسردگی و اضطراب دارم قرص میخورم

خیلی تنهام خیلی بدبختی کشیدم 

گاهی با دیوار حرف میزنم

بابام در ظاهر آدم موفقیه ولی ما شبا نون و رب میخوریم

بدنمو دوست ندارم

عموم یه مدت بیمارستان روانی بستری بوده

مادربزرگم با طلسم پدربزرگمو کشته 

زنعموم از دعانویس های فوق معروف اهوازه که میلیاردی پول به جیب میزنه

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

با خودم‌ گفتم شاید تازه اومده ندیدهاومدم جمعش کنم مثلاشروع کردم به مرتب کردن کابینتاسری از تاسف تکون ...

منمم یه بار داشتم به سناریو مغزم فکر میکردم مامانم صدام زد منم اون اسمو گفتم در جواب 😐🤣