2777
2789
عنوان

دهم تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 30 پست
نه اونجوری که میگن نیست سر کلاس خوب گوش بده تدریسو کتاب درسی رو دقیق بخون و درسنامه کتاب تستت هم برا ...

اونجا میگن حس‌رقابت خیلی بالاست درسته؟؟

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

به امید خدا سال دیگه امیدوارم موفق بشید. بخوام راستشو بگم تنهاا کسی که داره بهم میگه اینو شمایید

ممنونم عزیزم 

باید علاقه داشته باشی... 

من خودم کلی غر میزدم موقع درس خوندن چون برام سخت بود 

ولی یکی دوبار که خوندم دیدم سخت نیست فقط من بزرگش کرده بودم  

به شرط اینکه خوب بخونی... کلا بخونی هیچ درسی برات سخت نیست ...

حق با شماست= جوابتو نمیدم تا در اعماق جهالتت بسوزی....یه وقتایی ام باید شعور و شخصیت و گذاشت کنار و با بقیه مثل خودشون رفتار کرد، کوچه خیابونی بزرگ شده و بی ادبانه!!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اونجا میگن حس‌رقابت خیلی بالاست درسته؟؟

بله  چون بچه ها درسخونن و دائم از هم سبقت میگیرن

حق با شماست= جوابتو نمیدم تا در اعماق جهالتت بسوزی....یه وقتایی ام باید شعور و شخصیت و گذاشت کنار و با بقیه مثل خودشون رفتار کرد، کوچه خیابونی بزرگ شده و بی ادبانه!!

بله چون بچه ها درسخونن و دائم از هم سبقت میگیرن

خب کسی که کلاس نره میتونه بهشون برسه؟

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

خب کسی که کلاس نره میتونه بهشون برسه؟

آره چرا نتونه 

تو کلاس ما اونیکه کلاس نمیرفت و خیلی پرتلاش بود امسال رتبش شد ۴۰۰

اونی که همش دنبال کلاس و کتاب بود و کم تلاش بود رتبش شد ۳۰ هزار 

به کلاس نیست...همش تلاشه و تلاش

آره چرا نتونه تو کلاس ما اونیکه کلاس نمیرفت و خیلی پرتلاش بود امسال رتبش شد ۴۰۰اونی که همش دنبال کلا ...

ممنونم از کمکت عزیزم خیلی لطف کردی

و‌اینکه درست میگن که زیر ۱۵ بگیری اخراج میشی

ممنونم عزیزم باید علاقه داشته باشی... من خودم کلی غر میزدم موقع درس خوندن چون برام سخت بود ولی یکی د ...

قربونتتتتتتت😭😂یعنی نیاز داشتم به همین جمله. اینقدری که این سه ماه از هرکس پرسیدم گفت دیگه نه تفریح داری نه زندگی فقط باید بخونی. نمیدونم از درس زده میشی. یدونه غول ساخته بودم از دهم واسه خودم

ممنونم از کمکت عزیزم خیلی لطف کردیو‌اینکه درست میگن که زیر ۱۵ بگیری اخراج میشی

مدرسه ما زیر ۱۲ بود

اخراج نداشتیم شهریور امتحان دادن بچه ها

مدارس عادی زیر ۱۰ تجدید حساب میشه

مدارس نمونه زیر ۱۲ تجدید حساب میشه

مدرسه ما زیر ۱۲ بوداخراج نداشتیم شهریور امتحان دادن بچه هامدارس عادی زیر ۱۰ تجدید حساب میشهمدارس نمو ...

ممنون از راهنماییت عزیزم خیلی لطف کردی خدا خیرت بده

قربونتتتتتتت😭😂یعنی نیاز داشتم به همین جمله. اینقدری که این سه ماه از هرکس پرسیدم گفت دیگه نه تفریح ...

نه بابا 

اتفاقا دهم روزی ۴ ساعت روزای مدرسه و روزی ۶ تا ۷ ساعت روزای تعطیل کافیه لازم نیست همش در حال خوندن باشی 

تفریحم بکن  ... نه اینکه کلا همش بری مهمونیا 

ولی خونه نشینم نکن خودتو 

فقط یک ماه اول سخت میگذره بقیشو راه میوفتی

ممنون از راهنماییت عزیزم خیلی لطف کردی خدا خیرت بده

خواهش میکنم 

موفق باشی🩷

خواهش میکنم موفق باشی🩷

زنده باشی 

همچنین

یعنی اینجوری نیست که زده بشی از درس یا بخوای انصراف بدی؟

نه 

زده شدنی در کار نیست 

خسته میشی 

اون روز رو استراحت میکنی و فرداش دوباره شروع میکنی 

هدفتو انتخاب کن 

کوتاه مدت و بلند مدت 

من هدف دهمم معدل بالای ۱۹ بود 

انقدر تلاش کردم تا خودمو رسوندم به سطح بالاهای کلاسمون و معدلمم شد ۱۹.۲۷ 

پنجشنبه جمعه ها ۶:۳۰ بیدار بودم و ۷ شروع میکردم تا شب میخوندم و نتیجه تلاشمم دیدم

هدف داشته باش ... دیگه تلاش کردنبرات سخت نمیشه 

به مامانم قول دادم معدل دوازدهمم ۱۹ بشه و تلاشمو کردم و شد 

حس رضایتی که از خودت بعدش داری انرژی میده بهت 

به منم همش میگفتن تو از درس زده میشی ولی نشدم

اگه اینجوری بود که رتبه یک کنکور پس ربات بوده که زده نشده؟ اونهمه خونده؟

نه زده شدنی در کار نیست خسته میشی اون روز رو استراحت میکنی و فرداش دوباره شروع میکنی هدفتو انتخاب کن ...

وای جدددی ۱۹ و خورده ای شدیدد؟بعد جسارتاا میتونم بپرسم نمره های راهنماییتون چجوری بوده؟من ۱۹ و ۷۵ شدم. معلممون میگفت یجورایی نمره های راهنمایی پیش دبیرستان شوخیه. و خیلییی خیلییی ازتون ممنونم که تجربیاتتونو واسم گفتید. مرسی