2777
2789

به نظرم در حق شیرین و فرهاد هم اجحاف شده

از حق نباید گذشت که قباد عاشق شهرزاد بود و به شهرزاد خیلی میومد کلا زوج قشنگی بودن 

قباد مظلوم بود چون خانواده آنچنان نداشت و ناخواسته وارد بازی عشقی شد .... و گیر افتاد

شیرین تنهاترین فرد سریال بود هيچکس رو نداشت فقط فصل ۳ بلاخره رسید به یک آدم امن یعنی صابر عبدلی ... 

شاید قبول نداشته باشید ولی باز شهرزاد تحصیل کرده بود خانواده داشت .. دو نفر یعنی قباد و فرهاد عاشقش بودن

ولی بنظرم فرهاد فردی بودش منحصر به فرد مشکلش سیاسی بودنش بود و کله شق بودنش 

همه شخصیت ها دربرابر زور یا ترجيح دادن اون ظلم یا زور رو تبدیل کنن به سود و ازش استفاده کنند یا نقش قربانی رو بازی کنن ولی فرهاد این ویژگی رو نداشت ‌.. ثابت قدم بود...

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

شهرزاد مال قباد بود

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شهرزاد مال قباد بود

مگه گفتم نبود

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

ایرانیشو ندیدم ولی ترکیش افتضاح بود

ترکیش جز به جز تقلید بود

بعد این همه سال دیگه دیره مهم نی

😐😐

بنظر منم شیرین خیلی بدبخت بود بااینکه پدرش پولدار بود اما بخاطر بچه دار نشدن پدر خودش سرش هوو اورد

دقیقا و بعدش اطرافیانش فرستادنش تیمارستان 

هر چی بود که فیلمسازه خوب پولی به جیب زد

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡