2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاید🙂

105 بازدید | 18 پست

نظرتون راجب مشاور گرفتن چیه؟ من تا حالا دوبار میخواستم مشاور بگیرم ارتباطمو قطع کردم چون حس میکردم اگه جوری ک میگه عمل کنم اوضاع بدتر میشه😬انگار بدرد نمیخوردن مثلا یکیشون خیلی اصرار داشت کم عمومی بخونم و اصلا نگاه نمیکرد من یاد گرفتم یا نه میگفت تست زیاد بزن میگفت درسنامه بردار بخون منم اژ رو درسنامه نمیفهمیدم اونم کتاب مبتکران🥲😅من حقیقتش الویتم نهایی هست..... بخدااااا

یه خوب میشناسید معرفی کنید بهم🥲🥲وروردی 11تجربی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینو فقط خودتی ک میتونی کمک خودت کنی ن کس دیگه ای...

راستش من افسردگی دارم بخاطر مشکلات روحی درس نخوندم و تو تاریکی فرو رفته بودم دوباره تصمیم گرفتم بخونم ولی خودم میدونم چه گندی به بار اوردم عقب موندم و کلی رو هم شدههه

دوتا تاپیک راجب کنکوری ها زدم بخون🌱

تاپیک افسردگی رو خوندم🥲خدا میدونه 16 سالمه چقد درد کشیدم و سراسر زندگیم زجر بوده بخدا اینقد بدیختی داشتم و دارم که گریم میگیره بهشون فک میکنم من فقط یه مهلت دیگه به خودم دادم من هرشب تو فکر خودکشی بودم و هنوز هستم ولی یه فرصت دیگه به خودم دادم 

تاپیک افسردگی رو خوندم🥲خدا میدونه 16 سالمه چقد درد کشیدم و سراسر زندگیم زجر بوده بخدا اینقد بدیختی ...

وای فدات شم من ؛ می‌دونم درکت میکنم(:✨🌱💚

کمکی ازم بر میاد ؟! میتونی روم حساب کنی(:

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

تاپیک افسردگی رو خوندم🥲خدا میدونه 16 سالمه چقد درد کشیدم و سراسر زندگیم زجر بوده بخدا اینقد بدیختی ...

اما حسم میگه خدا تورو به جایگاه بالایی می‌رسونه ؛ ارتباطتو با خدا قوی کن(:

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

شاید باورت نشه ولی باهاش دشمن شدم همش میگم تو این مادر رو دادی تو منو تو این خانواده انداختی تو منو فقیر خلق کردی بیماری بهم دادی 13 سالگی با وسواس فکری نابودم کردی هیچکیو برام نزاشتی تو بچگی مث بیست ساله ها درک کردم همه چیزو یه دختربچه معصوم که بیگناه بدنیا اومد و درد کشید🥲😭💔ولی یه بار دیگه بلند میشم 

ببخشید یکم میخوام حرف دلمو بگم

خدا اصن نیست کو؟  چرا هیچی ازش نمیبینم؟
چرا منو گیر اورده خانواده بد مال من مادر بی رحم مال من پدر و مادر بیسواد مال من تموم مزیضی های سخت مال من بی پولی و حسرت ها مال من روان داغون مال من وسواس فکری تیمارستانی مال من افسردگی مال من خیانت مال من بی محبتی مال من اضافی بودن مال من هیچکس نخوادم مال من اون بچه طفلکی که از بچگی حسرت یه اسباب؟ بازی کوچیکو کشید لباس خوب نداشت همه اینا مال من 😭😭😭بابا بسه چرا بیخیالم نمیشه چرا سراغ رفیقام نمیره نگو اونام درد دارن فقط منمممم به این فلاکت زندگی همشونو دیدم
چمیدونم حسرت کلمه دخترم عاشقتم دوست دارم بیا بغلم مال من حسرت بدن سالم مال من مگه من چه گناهی کردم