2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

😂ماهم داشتیم نشد 

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                            مذهبیون گرامی لطفا ریپ نزنید .باتشکر🤍            ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨                                                مطلب بعدی اینکه یسری از تاپیکام صرفا برای ثبت خاطره هست و نه نظردهی برای همین میبندم پس نپرسین🤍🎀

,اینجوری که آدمها میشدن مثه گربه ها 

همه چشم رنگی 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

🤣🤣🤣🤣

منم خودم سبز  شوهرم عسلیه مادرشوهرم سبز  پدربزرگ خودم سبز 

بچه هام همهههههه قهوه ای

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
خب ژنش به شما نرسیده ییا فعال نشده دیگهچشمای تیره هم قشنگن😍

اره ولی رنگ چشماش کمیاب بودن و جذاب

چشم زاغ واقعا زیبا بودن چرا به من نرسید!🤦🏻‍♀️💔

شرک،غول سبز مهربان(لایک نکن)کره خر مگه نمیفهمی بچه مولوی بچه خیابون مولویه

منم داشتم مال مامانم و آبجیم عسلی روشنه 

مال من کمی تیره است زیر نور خورشید عسلی میشه

اتفاقا من اصلا دوست ندارم چشام یه خورده عسلی چون من عاشق چشم و ابرو مشکی هام

چشن ابرو مشکی ها یه چیز دیگه ان

من خودم پسر بودم اگه دختر چشم ابرو مشکی سبزه میگرفتم

2790
2778
2791