2777
2789
عنوان

کمک دندونی 😭

24 بازدید | 3 پست

من از دندون دردی که بی سابقه بوده به پزشک مراجعه کرذم ،پلیین سمت راستم ذرد میکرد ، دندون آخر پایینی سمت راستمو دندون پزشک کند ولی انگار میگفتن به رگ عصب نزدیکه یا همچین چیزی نکندن برام ،فرستاد منو پیش جراح ، جراحم فرستاد پیش ماخصص لثه اونم بدون اینکه عکسو ببینه ، دندنونمو کند دندون خرابمو ،الان بعد از دوروز خیلی درد دارم دندون دردم انگار برگشته وحشتناکه عادیه ینی اشتباه نکنده بنظرتون؟گوش دردم گرفتم و عفونت نکرده؟تا شنبه برم دکتر میمیرم دردش ولم نمیکنه 😭اخه همونجوری هنوز ذوق ذوق میکنه و میکوبه رگای دندونم مثل سابق

عکس دندونمه این

عاشقتم خداجون

دندون کشیدی، طبیعیه درد داشتی باشی. معمولا بعد از 2-3 روز دردش بهتر میشه. مسکن بخور

دندون 6 همون سمت هم به عصب رسیده. چک کرد که یه وقت درد از اون نباشه؟

از نظر دیکتاتور مردم دو دسته اند، آنهایی که باید گول بخورند و آنهایی که باید گلوله بخورند.

دندون کشیدی، طبیعیه درد داشتی باشی. معمولا بعد از 2-3 روز دردش بهتر میشه. مسکن بخوردندون 6 همون سمت ...

دردم با مسکن خوب نشد دیروز همون دندون 6مو عصب کشی کردم الان لبم ورم کرده خیلی بد شده 😭دکترمم روزای فرد هستش

عاشقتم خداجون

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

دردم با مسکن خوب نشد دیروز همون دندون 6مو عصب کشی کردم الان لبم ورم کرده خیلی بد شده 😭دکترمم روزای ...

ای وای

داخل دهان اون ناحیه زخم شده؟

از نظر دیکتاتور مردم دو دسته اند، آنهایی که باید گول بخورند و آنهایی که باید گلوله بخورند.