2777
2789
عنوان

سن ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1950 بازدید | 141 پست

باور کن نصف این ازدواج ها تحت فشار روانی جامعه و کاملا رویایی هست.چندوقت بعدم یا طلاق میگیرن یا خیانت و هزارتا مشکل پیش میاد چون احساسی و به دور از منطق ازدواج میکنن 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چون کنکور هی الان میگی چه ربطی دارهوقتی به سال درس بخونی با عالم و آدم سرش بجنگیم رتبه زیبات با شمار ...

یعنی چی؟ یعنی هر کی کنکور قبول نشد باید ازدواج کنه؟؟ این عتیقه هارو از کجا در میارید میگید؟😂

آره دقیقا ولی خب اینو اینجا خیلی میبینم وگرنه تو زندگی واقعی تو خانواده های مختلف اینو ۲۳ـ۲۴ به بال ...

نمیگم ازدواج بده اصلا اتفاقا به وقتش با ادم درست خوبه ولی من ک دارم هر روز میبینم امار طلاق رو همشون این رنج سنی هستن و انگار تحت تاثیر هورمونهاشون ازدواج کردن بشدت خامن بعضیاشون 

آره ۲۵ تازه شروع سن ازدواجع اونم برای دختر نه پسر

احسنت دقیقا اگر اینجوری بود اینقدر طلاق و .... نداشتیم

اکثر این مسخره بازی ها و دعوا های اینجوری از ندونستن چطور برخورد کردن میاد و همش بخاطر سن پایین و ... هست

_ روز دختر بهم تبریک نگفت؟ چیکار کنم؟ جاست طلاق 

🤣🤣🤣🤣

یعنی چی؟ یعنی هر کی کنکور قبول نشد باید ازدواج کنه؟؟ این عتیقه هارو از کجا در میارید میگید؟😂

نه باید دوره گرد شه گدایی کنه وقتی مدرک نداری کار کنی پول راه اندازی کسب و کاری هم نداری میری گدایی میکنی یا ازدواج میکنی مشکل اینجا هس ازدواج شده یه معامله 

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست

بد نیستبعضیا میگن خانواده تحت فشارمون نزاشته خودمون خواستیممن میگم بازم فرقی نمیکنهچون والدینتون اگه ...

گلم اینا نسبیهههه

من ۱۸ سالمه

مجردما

خانوادم با ازدواجم مشکلی ندارن

بین ما ۱۸ ساله ها عروسی هم کردن و معمولا کمی دیر تر بچه دار میشن 

یعنی اینطور نیست که ۱۸ ازدواج کنن ۱۹ بچه دار بشن

من خالم بعد ۸-۹ سال بچه دار شدن

و اینکه روستایی هم نیستیم

تو شهریم

تهرانم هستیم و کردیم

ولی خب بیشتر کردا همینطوری هستن

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود / کسی از فاسد حمایت نمی‌کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی‌کند به جز هرزه‌ها. داستان روباه دم بریده را پیشنهاد می‌کنم سرچ کنید و بخوانید تا علت حمایت بعضی از افراد از هرزگی را متوجه شوید. 🌸🌸🌸بانویی باش که در روز قیامت، وقتی پیامبر صلی الله علیه و آله تو را ببیند، بگوید: "ایشان بانویی هست که سنتم را زنده کرد. در زمانی که بانوان امتم دچار فساد (مانند بی‌حجابی، دوست پسر، بددهانی، بداخلاقی و ...) شده بودند." 🌸🌸🌸