2777
2789
عنوان

سن ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1950 بازدید | 141 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چون کنکور هی الان میگی چه ربطی داره

وقتی به سال درس بخونی با عالم و آدم سرش بجنگیم رتبه زیبات با شماره شناسنامه یکی باشه و چیزی قبول نشی چکار میکنی

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست

حالا بده درمورد خانواده اینطوری نظر داد ولی خب واقعا ناراحت کنندست اگر واقعی باشه

سن ازدواج اومده پایین 

چون عشقو عاشقیا ت سن کم انجام میشه دختره کلاس چارم نیس ده تا رل داره معلومه ک تو سن کم ازدواج میکنه 

منم عاشق پسر خالم شدم بقیم همینطورن

هروقت ادم توخودش ببینه بایدازدواج کنه حالا نه زیر۲۰سال ولی انقدرمتعصبانه صحبت نکنین طرف همین الان تاپیک زده بود۲۰سالمه چون خواستگارندارم میخوام برم صیغه بشم توهمین سایت صدتا دختر۱۷به بالادیدم که با افتخارازخوابیدن بادوست پسراشون میگن

نه پس خیلی دیره زوده دیگه

من۳۱سالمه

دوستدلرم ازدواج کنم ولی میترسن از پسش برنیام.

بعد دختر۱۸.۱۹ساله میخواد چکارکنه

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
میفهمم اما برای بقیه چیزا برای ازدواج هر فرهنگ و شهری حساب میکنم بازم خیلی زوده

اره زوده چون نسل جدید دیرتر عاقل و بالغ میشن مثلا نسلای قبل وقتی ۱۸ سالشون میشد مث یه زن ۳۰ ساله فکر میکردن و رفتار میکردن ولی ۱۸ ساله های الان مث بچه هان و بنظرم حتا زندگی هم بلد نیستن خیلیاشون اشپزی یا خانه داری یا سازگار بودن با مشکللات

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂