2777
2789
عنوان

سن ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1961 بازدید | 141 پست
بخدا منم 😂😂😂😂خیلی از دخترها وقتی میشنون یکی همسنشون ازدواج کرده میگن وااای خوش ب حالش انشالله قس ...

من بیشتر این رو از سر دلسوزی گفتم نه دخالت یا چیزی

چون ازدواج یه مسئولیت فوق العاده بزرگه و آدم باید واقعا با آمادگی واردش بشه وگرنه به احتمال خیلی زیاد شکست میخوره

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

البته ! ی چیزی بگم؟!بعضی چیزا وقتی به کسی مربوط نیست که تاثیر بدی روی جامعه عمومی نزاره اونوقت به بق ...

حرف منم همین بود که بلوغ ازدواج چیزی بیشتر از بلوغ جسمی و نیاز جنسی و اینجور چیزاست

منم قبول دارم سن پایین اشتباهه چون کسی که میره دختر دانشگاه نرفته میگیره یه مشکلی داره شوهر من بد دل ...

الانم ناراحت نباش هنوزم خیلی فرصت داری 

دختر عمم 22 سالگی عاشقانه ازدواج کرد پدرش هرچقدر گف نکن سنت کمه این ب دردت نمیخوره گوشش بدهکار نبود ک نبود 

رف ازدواج کرد پسره هیچی نداشت دخترعمم دبیر فیزیک بود پسره ی غرفه کوچیک داشت کلا یکی دوسال عاشقانه زندگی کردن چ استوری هایی ک میزاشت همه میگفتن وای چ زندگی داره بعد خیلی یهویی طلاق گرفت 

چندسال مجرد بود باز رفت ی عالمه هنر یاد گرفت برای خودش بود مسافرت میرفت این ور اون ور خوش بود با خودش پولم ک داشت 

همین چند ماه پیش تو 31 سالگی با ی پسر دیگ آشنا شد و ازدواج کرد پسره هم خوبه و بهمم میان 

تازه پسره سن بالا و اینام نیس پسره ازدواج اولشه 

پس توهم غصه گذشته رو نخور آینده رو بساز 

من بیشتر این رو از سر دلسوزی گفتم نه دخالت یا چیزیچون ازدواج یه مسئولیت فوق العاده بزرگه و آدم باید ...

دقیقا خیلی سخته واقعا 

کسی ک ازدواج میکنه دیگ خودش تنها نیس تو زندگی شوهرش هس نسبت ب اون تعهد داره

بعد بچش هس مسئول ب دنیا آوردنش و تربیت و سرنوشتشه پس خیلی سنگینه!