2777
2789
عنوان

سن ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1950 بازدید | 141 پست
۱۸ سالگی برای ازدواج مناسبه؟یه دختر ۱۸ ساله چی می‌دونه از ازدواج از زندگی کردن از مسئولیت؟شوهر یه دخ ...

اینجا کلا همینه عزیزم دقیقا همین الان تو ی تاپیک دیگ بحث بود دختره میگفت اگ موقعیت خوب رف تو سن بالا نیومددد چیییی؟؟؟ میگفت ازدواج تو 18،19 خیلیم خوبه 😂

درستم میخونی کنارش!!! 

فک کردن خاله بازیه پس فردا شوهره بچه میخواد ازش اونوقت درس بخونه ببینم در کنار ک*ون بچه شستن چجوری میخواد درس بخونه :)))) 

هرچی هم میگی قبول نمیکنن 

بابا حداقل تا 25 صبر کنید درس بخونین کار کنین بعد ی شوهر خوبم گیر میاد بخدا

گلم اینا نسبیههههمن ۱۸ سالمهمجردماخانوادم با ازدواجم مشکلی ندارنبین ما ۱۸ ساله ها عروسی هم کردن و مع ...

چیزهای اشتباه هم ممکنه در رسومات قرار بگیرن

مهم اینه که آیا آدم ها با اون ها مقابله میکنن یا خیر؟!

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

فکر نمیکنم زندگی مردم به کسی مربوط باشه

هر کسی دوست داره ی جور زندگی کنی

مثلا تو شهر ما عرف همینه از سن ۱۷ ، ۱۸ نامزدی میکنن

کمتر مورد دیدم بیشتر ۲۵ یا ۳۰ بره بالا

همه جوره ادم هست 

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل هستم و متعهد💖💍عاشق و شیفته همسرم ( کور احمق نمیبینی نوشتم متاهل )

نمیخواستم این اصطلاحو بگم دهاتی هستن شدیدا عزیزم (بقیه ک کامنتو میخونید ببخشید منظورم از دهاتی روستا ...

بله دقیقا همینطوره

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

اینجا کلا همینه عزیزم دقیقا همین الان تو ی تاپیک دیگ بحث بود دختره میگفت اگ موقعیت خوب رف تو سن بالا ...

اینکه انقدر ازدواج رو گوگولی و صورتی میبینن برام عجیبه 

منم برای نظر خودم دلیل آوردم خدایی نکرده توهین که نکردم

عزیزم من منظور بدی نداشتم 

نگفتم که توهین کردید

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَـ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی🌱 می‌خواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا می‌توانیـد یاد #امـام‌زمـان‌'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان می‌آید و حالتان عوض می‌شود. شب‌ها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیت‌الله‌قرهی💖🌱 امام زمان (عج) :   به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــی‌کنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام می‌کند ، مــن هستم...💗🌼🍃لطفا تو تاپیکای ختم قرآن و صلوات و تاپیکهای مذهبی تگم کنین ممنون🌹

به لول بالا و‌پایین ربط نداره بخدا من ازدواج کردم انقدر پالس منفی گرفتم انقدر همه گفتن سیر بودی از ب ...

شما اینطوری هستید و کاری ندارید ب بقیه افرین ب این اخلاق 

متاسفانه من دیدم ادمایی رو ک سن پایین ازدواج میکنن میان ب بقیه ک مجردن پز میدن و فخر میفروشن 

این رفتارها باعث شده ک ملت صداشون در بیاد 

ولی خب آمار ازدواج ناموفق هم تو سن پایین کم نیس و این یک حقیقته بیشتر هم ب خاطر ثبات عاطفی و شرایط اقتصادی هس ک میگن زود ازدواج نکنین صبر کنید تا ب استقلال مالی برسید 

ولی شمام اگ شوهرت خوبه توجه نکن ب حرف بقیه زندگیتو کن ولی درکنارش تلاش کن برای رشد فردیت 

همین 

یعنی تونظرت اینه یک دختربایدتوسن‌بالا ازدواج کنه ولی میتونه تا اونموقع هرگونه روابط ازادی داشته باشه ...

نظر من نهایت تو زندگی خودم موثر باشه

ولی بله 

اینکه میگم تو سن پایین ازدواج نباید باشه چون آمادگی نداره آدم

چرخوندن یه زندگی و قبول اون مسئولیت واقعا کار بزرگیه و برقراری رابطه جنسی شاید ۱۰٪ ازدواج هم نباشه 

اینکه انقدر ازدواج رو گوگولی و صورتی میبینن برام عجیبه

بخدا منم 😂😂😂😂

خیلی از دخترها وقتی میشنون یکی همسنشون ازدواج کرده میگن وااای خوش ب حالش انشالله قسمت منم بشه🥺🥺🥺

حالا من 

وااای بدبخت شد ب گل نشست وای بیچاره خدا ب دادش برسه یا خدا😂😂😂

درسته زندگی مردم به کسی ربطی نداره

البته ! ی چیزی بگم؟!

بعضی چیزا وقتی به کسی مربوط نیست که تاثیر بدی روی جامعه عمومی نزاره اونوقت به بقیه مربوط میشه

واقعا بنظر من تا یک نفر به بلوغ فکری برای ازدواج نرسیده نباید ازدواج کنه

انقدر الان امار طلاق تو جامعه بالا رفته

این خوب نیست !

امیدوارم به حق صاحب الزمان همه خوشبخت بشن و خدا خودش حافظ زندگی همه باشه 

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل هستم و متعهد💖💍عاشق و شیفته همسرم ( کور احمق نمیبینی نوشتم متاهل )

شما اینطوری هستید و کاری ندارید ب بقیه افرین ب این اخلاق متاسفانه من دیدم ادمایی رو ک سن پایین ازدوا ...

منم قبول دارم سن پایین اشتباهه چون کسی که میره دختر دانشگاه نرفته میگیره یه مشکلی داره 

شوهر من بد دل بود و جدا هم شدم اهمیت هم به حرف بقیه ندادم اما این حرفا هم بده عضی هه از ترس این حرفا بچشون میفرستن سر زندگیش

باز من پدرم خودش گفت تا شوهر نکنی دانشگاه نه بعدم که به مشکل خوردم ار همه بیشتر دشتم بود و اصلا به حرفا اهمیت نداد و کاری کرد اصلا روحیم بد نباشه