2777
2789
عنوان

مادرشوهرم 😐💔

431 بازدید | 38 پست

با مادرشوهرم قهرم و تصمیم گرفتم ی مدت ارتباطمو باهاش خیلی خیلی کم کنم چون اعصابم اروم تره اینجور خانوادمم خیلی رو مخم میرن مخصوصا مامان و خواهرام ک توعم لج میکنی و اصلا درک ندارن واقعا حالم خیلی گرفته حالا شما بگید تروخدا تقصیر من یا اون .اول اینکه تو همه چی دخالت میکنه تو خوابیدن من غذا درست کردنم و همه چی مثلا من اگ پریود باشم یا ی خورده حالم اوکی نباشه شوهرم میگه غذا درست نکن یا یچیز ساده میخوریم یا میریم بیرون اما مادرشوهرم دیگ میاد ک پسرم لاغر شده پسرم غذا نمیخوره خودش شروع میکنه غذا درست کردن براش خب شاید ما نخوایم با شما غذا بخوریم یا مثلا روبرو خوبه اما چند بار شنیدم پشت سرم چ حرفایی زده ک عروسم اینجوره یا عروسم نزاشتع پسرم تنها بره یر کار شهر دیگه ای خب من واقعا نمیخوام تنهایی بره شوهرم و منو شوهرم باهم تصمیم گرفتیم چون ی تایمی شوهرم بیکار بود و قرار بود بره ی جای دیگه کلا اونجا بمونه منم نتونستم خب این ب کسی مربوط نیست اینا ب کنار بریم سر حرفایی ک پشتم زده و اینکه گفته عروسم خیلی میخوابع تنبله پسرم از گشنگی مرده بعد من همیشه هروقت ناهارم اماده باشع دیرتر بیدار میشم و فک نکنم ب اون مربوط بشع بخدا انقد رو مخم میره ک پسرم اینجور شده اونجور شده در صورتی ک شوهرم وقتی مجرد بود مادرشوهرم اصلا خونه نبود ک بخواد براش غذا درست کنه بعد الان شروع کرده گیر داده ب من .

غذا ک درست کنم خودش اگ درست کنه باید برا شوهرم بیاره یا شوهرمو بزور ببره تا از غذای اون بخوره منم یبار برگشتم گفتم منم غذا درست کردم الان میخوام غذا و بکشم ک بخوریم اصلا اهمیت نمیداد خیلی ب شوهرم اصرار کرد شوهرم ک نرفت ی بشقاب از غذاش براش اورد 😐 منم ناراحت شدم ک حداقل میگفتین تا منم غذا درست نکنم .

از طرفی ما ک میخوایم بریم مسافرت یا جایی با رفیقای شوهرم انتظار داره ک ما خیلی تعارفش کنیم ک با ما بیا چجوری اخه روت میشه با رفیقای ما بیای اگ خانوادگی بریم ک حتما میاد.

بخدا خسته شدم اون روز برگشته میگه دومادمون ی تایمی ک اینجا بود میرفتن شبا دور بزنن منم میبردن منو تنها نمیرفتن .

خب من هفته ای یکبار شاید با شوهرم شبا بریم بیرون شاید بخوام تنها بریم یعنی چی اخع😐😐😐😐

واقعا نمیکشم دیگه بخدا کارم ب جایی کشیده ک ب خودکشی فک میکنم من خیلی ادم حساسی ام واقعا اذیت میشم از رفتارش😭😭

خونشم نزدیک منه خیلی قرارع از اونجا برم ولی تا برم خیلی زمان میبره 🥲

من ادم بشدت بی ازاری ام کاری ب کسی ندارم سرم تو زندگیمه و نمیتونم دخالتارو تحمل کنم 

البته اینا یک هزارم دخالتاشه 😑

و اینکه هر مراسمی دعوت بشیم منو شوهرم حتی مثلا عروسی رفیقای خیلی دور شوهرم ، اونم خیال داره ک با بیاد منم بهش نمیگم چون واقعا من دوست دارم یکم مستقل زندگی کنم  ینی چی این رفتارا شوهرم خداروشکر لوس و مامانی نیست ولی مادرشوهرم خودش باید متوجه بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این وسط شوهرت چه رفتاری داره ،ببخشید شبیه مترسک بنظرم اومد

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

شما کارت درستع رویه ات هم عوض نکن

شاید ایشون دخترشو دامادش دوس داشته باشن ببرنش بیرون. شما عروس هسی یک تفاوتهایی هس ک نمیشه نادیده گرفت. ایشون قطعا به قصد به هم زدن با دختزش نمیره جایی. اما با شما بیاد خوشحال باشید حسودی میکنه. ناراحت باشید دعوا کنید دخالت میکنه. نباید شما رو با دخترش یکی کنه

بهش بگو اون موقع که مجرد بود و تو خونه نبودی غذاش از کجا تامین میشد؟ 

ببین عزیزم مادرشوهرا حرفای بیخود زیاد میزنن مادرشوعر خودم یکیشه من یا بی محلش میکنم با جواب ندادن یا جوابشو میدم تا دهنشو ببنده یه جاهاییم شوهرت باید وارد بشه بگه ما اینحوری راحتیم شما نمیخواد نگران ما باشی

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

ازش فاصله بگیر راجب حرفاشم اهمیت نده و محلش نده ببینه حساسی و ناراحت میشی تکرار میکنه.خودت و مشغول چیزای دیگه کن که همش نشینی راجب کارای اون فکر و خیال کنی.همین که شوهرت طرف توئه کافیه.

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

چرا اکثر تاپیکا با مادرشوهر قهرن؟😂😂😂😂😂

حالا من چون مخالف ازدواجمون بود ده ساله کلا ارتباطی ندارم ..نمیدونم چه هیزم تری بهشون فروختم ،همه از مادر شوهر مینالن از پدر شوهر راضین ،کلا مادرا حسودن ،نمیخوان پسرشون با یکی باشه 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

این وسط شوهرت چه رفتاری داره ،ببخشید شبیه مترسک بنظرم اومد

شوهرم خب اون مادرشه منم زنشم  ولی بهش گفتم چندباری ک مامانت برا غذا اینا دخالت میکنه بهش گفته ک این رفتارارو نکن تو چیکار داری ب ما هزاران بار گفته ولی از رو نمیره واقعا 

یا مثلا میگم خونمون نزدیکع اذیت میشیم میگه مامانمو ول کن چند وقت دیگه میریم از اینجا بهش فکر نکن 

بیچاره چیکار کنه طرف باید خودش بفهمه بخدا بارها با جدیت ب مادرش تذکر داده اما بی فایده اس

حالا من چون مخالف ازدواجمون بود ده ساله کلا ارتباطی ندارم ..نمیدونم چه هیزم تری بهشون فروختم ،همه از ...

کلا که نه ، اینقدر مادرشوهرهای خوب دیدم که. 

ولی متاسفانه بیشتر شون اینجوری هستن