با مادرشوهرم قهرم و تصمیم گرفتم ی مدت ارتباطمو باهاش خیلی خیلی کم کنم چون اعصابم اروم تره اینجور خانوادمم خیلی رو مخم میرن مخصوصا مامان و خواهرام ک توعم لج میکنی و اصلا درک ندارن واقعا حالم خیلی گرفته حالا شما بگید تروخدا تقصیر من یا اون .اول اینکه تو همه چی دخالت میکنه تو خوابیدن من غذا درست کردنم و همه چی مثلا من اگ پریود باشم یا ی خورده حالم اوکی نباشه شوهرم میگه غذا درست نکن یا یچیز ساده میخوریم یا میریم بیرون اما مادرشوهرم دیگ میاد ک پسرم لاغر شده پسرم غذا نمیخوره خودش شروع میکنه غذا درست کردن براش خب شاید ما نخوایم با شما غذا بخوریم یا مثلا روبرو خوبه اما چند بار شنیدم پشت سرم چ حرفایی زده ک عروسم اینجوره یا عروسم نزاشتع پسرم تنها بره یر کار شهر دیگه ای خب من واقعا نمیخوام تنهایی بره شوهرم و منو شوهرم باهم تصمیم گرفتیم چون ی تایمی شوهرم بیکار بود و قرار بود بره ی جای دیگه کلا اونجا بمونه منم نتونستم خب این ب کسی مربوط نیست اینا ب کنار بریم سر حرفایی ک پشتم زده و اینکه گفته عروسم خیلی میخوابع تنبله پسرم از گشنگی مرده بعد من همیشه هروقت ناهارم اماده باشع دیرتر بیدار میشم و فک نکنم ب اون مربوط بشع بخدا انقد رو مخم میره ک پسرم اینجور شده اونجور شده در صورتی ک شوهرم وقتی مجرد بود مادرشوهرم اصلا خونه نبود ک بخواد براش غذا درست کنه بعد الان شروع کرده گیر داده ب من .
غذا ک درست کنم خودش اگ درست کنه باید برا شوهرم بیاره یا شوهرمو بزور ببره تا از غذای اون بخوره منم یبار برگشتم گفتم منم غذا درست کردم الان میخوام غذا و بکشم ک بخوریم اصلا اهمیت نمیداد خیلی ب شوهرم اصرار کرد شوهرم ک نرفت ی بشقاب از غذاش براش اورد 😐 منم ناراحت شدم ک حداقل میگفتین تا منم غذا درست نکنم .
از طرفی ما ک میخوایم بریم مسافرت یا جایی با رفیقای شوهرم انتظار داره ک ما خیلی تعارفش کنیم ک با ما بیا چجوری اخه روت میشه با رفیقای ما بیای اگ خانوادگی بریم ک حتما میاد.
بخدا خسته شدم اون روز برگشته میگه دومادمون ی تایمی ک اینجا بود میرفتن شبا دور بزنن منم میبردن منو تنها نمیرفتن .
خب من هفته ای یکبار شاید با شوهرم شبا بریم بیرون شاید بخوام تنها بریم یعنی چی اخع😐😐😐😐
واقعا نمیکشم دیگه بخدا کارم ب جایی کشیده ک ب خودکشی فک میکنم من خیلی ادم حساسی ام واقعا اذیت میشم از رفتارش😭😭
خونشم نزدیک منه خیلی قرارع از اونجا برم ولی تا برم خیلی زمان میبره 🥲
من ادم بشدت بی ازاری ام کاری ب کسی ندارم سرم تو زندگیمه و نمیتونم دخالتارو تحمل کنم
البته اینا یک هزارم دخالتاشه 😑