2777
2789
عنوان

قدت چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 60 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

و جالبه بدونی قد کوتاه خیلی لاغرش هم آدم خیلی کوچولوعه

اره چون هیچ  جثه ای  نداره دیگه من یه زن باید ۱۷۰ دیدم خیلی لاغر اصلا دیده نمیشد ولی یه نفر با قد ۱۶۳ دیدم تپل وتوپر بهتر ازاون بلنده واقعا با اولین پرییودی دیگه انتظار افزایش قد نباید باشه

گلابی شکل چطوریه یعنی بالاتنه پره؟من نمد چی ام چرا😂😂اره دیگ هیکل خوب مهمه البته همراه با قد بلند م ...

ینی بالاتنه و کمر لاغرتر کمر ب پایین پر تر عین یه گلابی دقیقا

ولی واسه من کوتاه های ک اندام خوبی دارن کیوت ترن من هیچ وقت حس زنانه بودن و ناز بودن ندارم انگار اونا بغلی ترن🤕😮‍💨

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

ینی بالاتنه و کمر لاغرتر کمر ب پایین پر تر عین یه گلابی دقیقاولی واسه من کوتاه های ک اندام خوبی دارن ...

😂😂😂😐دیونه

هیچ وقت جایی که هستی گیر نمیکنی مگر اینکه تصمیم بگیری همونجا بمونی!

ای کاش راهی بود حداقل ۵ سانت بیاد رو قد آدم از هرچی کفش پاشنه دار تموم راحت شیم این ورزش‌های کششی ت ...

کفش پاشنه دار هیچ وقت کنسل نیس حتی با ۱۸۰ تا قد😁😁😁

من خودم تخت ک میپپوشم کمرم درد میگیره

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

هن بیزدن تاپیلماز

یاد این افتادم
آذربایجان قیزلاری گویلرین اولدوزلاری

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(داروسازم) چو ایران مباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مباد، به زودی در صور آزادی خواهیمدمید، باافتخار آذری هستم، یاشاسین ایران باشی عزیز آذربایجانیم،

یاد این افتادمآذربایجان قیزلاری گویلرین اولدوزلاری

بونی ددین البیر یادگار امام دا بونی دییلر او قولاغیما گلدی😂

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

بونی ددین البیر یادگار امام دا بونی دییلر او قولاغیما گلدی😂

یادگار امام یوخخخخ سهنددد
قیز تیکرار اله اذربایجان قیزلاری گویلرین اولدوز لارییی بهبه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(داروسازم) چو ایران مباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مباد، به زودی در صور آزادی خواهیمدمید، باافتخار آذری هستم، یاشاسین ایران باشی عزیز آذربایجانیم،

یادگار امام یوخخخخ سهندددقیز تیکرار اله اذربایجان قیزلاری گویلرین اولدوز لارییی بهبه

اوقد دییبلر یادگار آدام دیلی اورگشیب😑

به بههههه

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

اوقد دییبلر یادگار آدام دیلی اورگشیب😑به بههههه

اوسون او سهندی ده

1
5
10
15
20
25
30
35
40