2777
2789
عنوان

قدت چقدره

534 بازدید | 60 پست

خودم ۱۵۶😶

کوتوله بع حساب میام؟!

نر خدا زده درخاست نده نه اصراری به زندگی دارم نه اصراری به مرگ، یعنی اگر گلوله ای به سمتم شلیک شود سرم را خم نخواهم کرد، یعنی اگر برای بریدن این رگ تیغ در خانه نباشد تا مغازه نخواهم رفت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۱۶۷

دوس داشتم ۱۷۰ باشم

دختر خواهرشوهرم ۱۷۰هس خیلی خوبه هروز ازش تعریف میکنم

حرفمو کلی میزنم تو تاپیکا بعد خیلیا ریپلای میزنن میپرن ب ادم جواب اصلا نمیدم انقد فشاری میشن ک هی تاپیک میزنن جدا تگم میکنن بازم محل نمیذارم وجواب نمیدم دیونه میشن وای چقد بیکارین😂😂🙏🏻

نه عزیزم قدت خوبه 

۱۶۸ 

زندگی مانند یک کتاب است بعضی فصلها ناراحت کننده و بعضی فصلها شاد بعضی هیجان انگیزند اگرفصلی را ورق نزنی هرگز نمیفهمی که درفصل بعدی چه چیزی انتظارت را میکشد🌌

۱۵۵ باافتخار😚

کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍

۱۷۱

بزرگتر ها میگویند نوجوان ها فکر میکنند شکست ناپذیرند و این جمله را با طعنه و لبخند بیان میکنند نمی دانند که واقعا همینطور است فکر میکنیم شکست ناپذیریم چون هستیم به دنیا نمی اییم و نمی میریم مثل همه انرژی ها فقط شکل و ظاهر مان تغییر میکند ادم ها با بالا رفتن سن این حقیقت رو فراموش میکنند کم کم از شکست و از دست دادن واهمه پیدا میکنند ولی ان بخش از وجود ما که بزرگتر از مجموع همه بخش های دیدنی ماست نه شروعی دارد و نه پایانی در نتیجه نمیتواند شکست بخورد مــن رو نمیتونی معنی کنی پروفایل خودمم