2777
2789
عنوان

قدت چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 60 پست
بازم تو بلندتری نامرد😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقد مهربونم دست خودم نی فوری بغلش میکنم تعریف میکنم ازش سنش کمتر بود میگفت دوستام بهم میگن درازی وا ...

ذاتت مهربونه عزیزدلم

اما زیاد تعریف نکن ،فردا چیزی هم درباره شما میگه

چون بخاطر ۳سانت اعتمادبه‌نفس کاذب داره

تورک قیزی😂❤️منده 177 ام

بیزلر خاصایخ

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(داروسازم) چو ایران مباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مباد، به زودی در صور آزادی خواهیمدمید، باافتخار آذری هستم، یاشاسین ایران باشی عزیز آذربایجانیم،

ذاتت مهربونه عزیزدلماما زیاد تعریف نکن ،فردا چیزی هم درباره شما میگهچون بخاطر ۳سانت اعتمادبه‌نفس کاذ ...

شوهرم باهاشون قطع رابطس فکرکن من دلم نمیاد قطع رابطع کنم😐😂

اره تقصیر ذاتمه ساده ومهربونم بابامم همینجوریع باور کن 

هیچ وقت جایی که هستی گیر نمیکنی مگر اینکه تصمیم بگیری همونجا بمونی!

کوفته😂😂😂😭

😂😂😂😂😂

ولی بیا قبول کنیم تناسب اندام حرف اولو میزنه من اندامم گلابی شکله و کوتاه تر نشون داده میشم ترجیهم یه دختر۱۵۷سانتیه ۴۸کیلوییه😮‍💨

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

😂😂😂😂😂ولی بیا قبول کنیم تناسب اندام حرف اولو میزنه من اندامم گلابی شکله و کوتاه تر نشون داده میش ...

گلابی شکل چطوریه یعنی بالاتنه پره؟

من نمد چی ام چرا😂😂

اره دیگ هیکل خوب مهمه البته همراه با قد بلند 

من قد کوتاه رو هرچقد خوش اندام باشه نمیتونم جز خوشتیپا حساب کنم

هیچ وقت جایی که هستی گیر نمیکنی مگر اینکه تصمیم بگیری همونجا بمونی!

بلاخره یکی پیدا شد ازش بزرگ تر باشم 😂

خداروشکرکن

کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍