2777
2789

اسم کاربریش اینجوری هست کلا

نارگیلnargil

کپی کنید اسمشوبراش لطفا گزارش بزنید ،هرچی از دهنش در میاد میگه بهم

برید ۲تا تاپیک قبلیم تا ببینید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعوای خودتون بین خودتونه وقتی گفته قبلا باهاش بحث کردی پس حتما پیش زمینه ای بوده که اینطوری خشمگینه

بین خودتون حلش کنید!

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
شات بزار خوب اومدی یه طرفه شات گذاشتی بعد توقع چی داری تو اون تاپیکش گفته انتقاد کردم تو هم شروع کرد ...

تاپیک هست،انگار اکانت دیگه خودشی،به شما پاسخ داده‌نمیشه چون معلومه از طرف اونی.

تاپیک هست،انگار اکانت دیگه خودشی،به شما پاسخ داده‌نمیشه چون معلومه از طرف اونی.

مجبور هم نیستی جواب بدی 

اتفاقا نه تو رو میشناسم نه اونو 

تاپیکا رو هم خوندم 

فقط دارم میگم دو طرفه شات بزار 

وقتی نمیزاری پس معلومه که خودت مقصر بودی 

مجبور هم نیستی جواب بدی اتفاقا نه تو رو میشناسم نه اونو تاپیکا رو هم خوندم فقط دارم میگم دو طرفه شات ...

همه مستندات برای نی نی یار ارائه شد و‌نیازی به شما نیست نظر بدید.