2777
2789
عنوان

سقط داشتم

123 بازدید | 16 پست

خانوما من نزدیک چهل روزه سقط داشتم خونریزیم تبدیل به لک شده بود بازم زیاد شده نمیدونم پریودیه یا نع چون رنگش تیرس و کمتر از پریودیامع 

رفتم سونو گف پنج سی سی بقایا دارم و دکترم حتی داروهم نداد گف با پریودیت میفتع چیکار کنم سریعتر بیفته خستم کرده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گل محمدی و زعفرون غلیظ دم کن بخورپیاده روی برو یکساعت تندرحمتو با روغن سیاه دونه ماساژ بده.من خودمم ...

باشه اینکارارو میکنم 

بعد سقطت بچه اوردی ؟من بچه اولم بود نگرانم و دوس دارم بعدش اقدامم کنم ولی خوب اول باید خوب شم و بدنمو تقویت کنم

امروز ۳۹روزه یعنی تا یه هفته اینا خوب میشم

بله خوب میشی فردا عصر برو غسل چله کن 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

باشه مرسی حتی اگه خونریزیم داشتمم برم غسل؟

اره قشنگ دوش بگیر تر و تمیز غسل بگیر به نیت پاکی بیا بیرون خونریزی لکه بعدش دفع اشکال نداره اون بزار بنا بر پریودی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

باشه اینکارارو میکنم بعد سقطت بچه اوردی ؟من بچه اولم بود نگرانم و دوس دارم بعدش اقدامم کنم ولی خوب ا ...

مهرماه گذشته بارداری اولم بود،پوچ بود سقط شد.

الانم تیرماه باردار شدم و متوجه شدم قلبش تشکیل نشده و رشدش متوقف شده و الان به خونریزی افتادم و دارم سقط میکنم برای بار دوم.

عزیزم پیشنهاد میکنم بعد از قطع کامل خونریزیت حتما بری تمام آزمایشات لازم رو بدی و علت سقطتو پیدا کنی‌.اشتباه منو نکن‌

من دکترم بعد سقط اول گفت مشکلی نیست و طبیعیه و آزمایش نمیخواد ولی کاش به حرفش گوش نکرده بودم چون آزمایش تخصصی نرفتم و بازم همون تجربه تلخ نصیبم شد.

شما حتما برو که خدایی نکرده بازم مشکلی برات پیش نیاد.

مهرماه گذشته بارداری اولم بود،پوچ بود سقط شد.الانم تیرماه باردار شدم و متوجه شدم قلبش تشکیل نشده و ر ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم 

من بچم سالم بود ومشکلی نداشت طی صانحه تصادف مجبور به از ذست دادنش شدم🥲برا همین نیاز به پیگیری نیس دکترم گف تو ۶هفته قلبش تشکیل شده بود

الان چن روزه افتادی به خونریزی؟

مهرماه گذشته بارداری اولم بود،پوچ بود سقط شد.الانم تیرماه باردار شدم و متوجه شدم قلبش تشکیل نشده و ر ...

ان شالله تا عید هر دومون بارداری سالمی داشته باشیم و همچنین همه منتظرا 

عزیزم خیلی ناراحت شدم من بچم سالم بود ومشکلی نداشت طی صانحه تصادف مجبور به از ذست دادنش شدم🥲برا همی ...

آهان.پس حتما خودتو تقویت کن تا رحمت آماده بارداری دوباره بشه انشاءالله.من یه چند روز لکه بینی داشتم امروز تبدیل شده به خونریزی کم کم.زیاد از درد جسمیش نمیترسم.ولی روحی خیلی روم اثر داشته.