2777
2789
عنوان

سقط داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 16 پست
آهان.پس حتما خودتو تقویت کن تا رحمت آماده بارداری دوباره بشه انشاءالله.من یه چند روز لکه بینی داشتم ...

منم تا ۱۵روز خواب بچمو میدیدم چون مقصر تصادفم من بودم نمیدونم حس قاتل داشتم خداروشکر شوهرم بهم گیر نداد و درکم کرد ترس از اینو داشتم که اونم مقصرم بدونه نمیدونم یا بیکفایتی منه یا خواست خدا ولی با اومدن چن هفتش خیلی هوس مادر شدنو انداخته تو سرم

منم تا ۱۵روز خواب بچمو میدیدم چون مقصر تصادفم من بودم نمیدونم حس قاتل داشتم خداروشکر شوهرم بهم گیر ن ...

منم برای این بارداری دومم خیلی ذوق و استرس داشتم.

با چه ذوقی رفتم جواب آزمایشمو گرفتم‌.فک میکردم حتما این یکی سالم و خوبه ولی نشد که بشه.همش باخودم میگم حتما خدا یچیزی میدونه و حکمتی تو کاره.بااینکه روحیه ام خیلی حساس شده ولی توکل کردم به خدا.از درگاه باعظمتش حتما یه بچه سالمم به من میده.

خداروشکر که شوهرت درکت کرده.

منم خداروشکر شوهرم سعی میکنه روحیه امو بهتر کنه ولی خب دیگه ناراحت بودن طبیعیه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان