2777
2789
عنوان

خانما بیاین

140 بازدید | 21 پست

شما موافق پیشنهاد خانم به آقا هستین؟

پریشب تو سریال بچه مهندس اگه دیده باشین

تینا وصال به مسعود تابش ابراز علاقه کرد

خیلی من چندشم شد🤐😐

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣

مگه چیه

اههه نه خیلی چندشه

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از اول هم مرد پیشنهاد می‌ده درستش اینه حضرت آدم به حوا پیشنهاد داده بوده

دقیقا 

منم چندشم شد دختره نباید غرورش رو جلو پسره خورد میکرد

من بودم یا صبر میکردم بببینم خودش علاقه منده بهم یا نه 

اگه نبود فراموشش میکردم 

ولی حس میکنم مسعود ام ی حسی بهش داره

اگر پسر با شخصیت باشه خیلیم عالیه اگر نه پس خودش هم پیشنهاد بده باز خوب نیست

به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱️.                                                                   https://harfeto.timefriend.net/17475116553276 

اگه جواب نه بده برای یه دختر سخته ....احساس می‌کنه تحقیر شده ولی پسرا براشون مهم نیست

دقیقا خیلی بده