2777
2789
عنوان

خانما بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 21 پست
منم چندشم شد دختره نباید غرورش رو جلو پسره خورد میکردمن بودم یا صبر میکردم بببینم خودش علاقه منده به ...

مسعود بعدا بهش گفت من برنامه هاو اهداف دیگه ای دارم و ازدواج الویت آخرمه من آدم مناسبی برای رابطه عاطفی نیستم

تازه تینا نمیدونه مسعود پدر پولدار داره با وجود حسی که بهش داره بازم از بالا به پایین بهش نگاه میکنه و رئیس بازی درمیاره

تو کارخونه هم وقتی هی داشت برای مشتری ها از جنس محصولات توضیح میداد تینا هی وسط حرفش میپرید

بعدا وکیلش بهش گفت چرا اینجوری باهاش برخورد کردی تینا گفت من خواستم بهش آداب تجارت و یاد بدم و مسعود بی تجربه اس

درکل تینا خیلی آدم مغرور و خود شیفته ایه

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣

کاش حداقل به یه آدم خوشگل تر ابراز میکرد آدم دلش نمیسوخت😂

مسعود ولی خیلی خوش اخلاقه و بامزه اس

بخاطر اینکه جلو تینوش وایساد و ازش حمایت کرد ازش خوشش اومد

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مسعود بعدا بهش گفت من برنامه هاو اهداف دیگه ای دارم و ازدواج الویت آخرمه من آدم مناسبی برای رابطه عا ...

ولی به هر حال اشتباه کرد حسش رو به مسعود گفتش چون دیگه نگاهشون به هم تغییر میکنه

مسعود ولی خیلی خوش اخلاقه و بامزه اسبخاطر اینکه جلو تینوش وایساد و ازش حمایت کرد ازش خوشش اومد

کله اش اندازه کل هیکل منه😐

گفت:مرا به یاد می آوری؟گفتم:از یادنرفته بودی که دوباره به یاد بیایی❤️🩹

ولی به هر حال اشتباه کرد حسش رو به مسعود گفتش چون دیگه نگاهشون به هم تغییر میکنه

دقیقا مسعود اگه حرفی هم میزد و حتی حمایت هاش از تینا بی منظور بود و نمیخواست با احساساتش بازی کنه

مسعود حسی نداشت تینا بیخود عاشقش شد

کله اش اندازه کل هیکل منه😐

😅😅😅

دقیقا مسعود اگه حرفی هم میزد و حتی حمایت هاش از تینا بی منظور بود و نمیخواست با احساساتش بازی کنهمسع ...

تینا ام عاشقش نیست چون تاحالا کسی ازش حمایت نکرده بود وقتی ازش حمایت کرد ازش خوشش امد فکر عاشقشه