2777
2789
عنوان

چی بود 😎😆😑؟؟؟😱☻

484 بازدید | 66 پست

بزرگترین شیطنت و کار استرس دار دوران زندگیتون چی بوده😈😎😆؟

مثلا در دوران بچگی👼:

شده زنگ در بقیه رو میزدی فرار میکردی😖

یا تلفن بزنی فوت مکنی😒😆

یا بچه بقیه رو میزدی 😖😫😦

خودمم زنگ دربقیه رو نمیزدم ولی نقش همراه رو داشتم یکی دوبار 😆😑 البته اونا تو مدرسه در کلاس ها رو میزدن ☹😆😶خدا من را ببخشد😅😓😑

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یه بار تو بازی با پسر همسایمون دعوا شد سنگ زدم خورد به دندونش شکست😳با ترس و لرز رفتم خونه خدا خدا میکردم که چیزید نشده باشع و کسی نفهمه😥ولی همه فهمیدن و بد اوضاعی شد

من با یه دست خط کج و کوله وایه معلما فحش نوشتم انداختم تو صندوق انتقادات پیشنهادات😂😂

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

وای تو راه مدرسه میترسیدم موی بلالا از سرم بیوفته یا مامانم منو ببینه خیلی استرس داشتم بخدا هیچوقت یادم نمیره😅😅😅😅

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

زنگ میزدم 110 با تلفن خونه بعد قط میکردم

ی بار زنگ زدم بعد دوباره دیدم چن بار داره زنگ میزنه نگو طرف فک کرده اتفاقی افتاده من زبونم در رفته نمیتونم حرف بزنم:|| 

خلاصه ترسیدم از پریز کشیدم تلفونو:\

زنگ در خونه مردمو میزدم فرتر میکردم عادتم بود کرم داشتم😂😂😂

مدرسمون کنار خونمون بود با دویتام میرفتیم از دیوارش تو مدرسه دستشویی میکردیم تو سرویسا میومدیم😯شاشیدن تو دستشویی مدرسه چه لذتی داشت نمیدونم😄

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  

من كيسه فريزر آب ميكردم از طبقه دوم مينداختم رو سر معلما و مدير اينااااا🙄🙄اما چون مبصر دوازده ساله كلاس بودم كسي بهم شك نميكرد 😊😊😊😊

اگر چه دل به كسي داد         جان  ماست هنوز...  
من یه بار تو بازی با پسر همسایمون دعوا شد سنگ زدم خورد به دندونش شکست😳با ترس و لرز رفتم خونه خدا خد ...

😖

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪

همش میترسیدم مامانم بیاد مدرسه بگن دختره بدی بوده 🤕

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))