2777
2789
عنوان

جراحی بینی

109 بازدید | 15 پست

من بالاخره جراحی کردم..بینی من استخوانی بود..قوز بزرگی داشت..حدود ۴۰ ساعت پیش..

الان کل صورتم ورم کرده..وحشتناک..حتی سر بینیم کلی ورم داره و بزرگ شده..سوراخ بزرگ و..

اصلا وحشت میکنم خودمو میبینم..

یه کمی دلداریم بدین..

اگر در زندگی چیزی می‌خواهی که هیچوقت نداشتی باید کاری انجام دهی که هیچ وقت انجام ندادی...

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خیلی کلافمچشام از زور کبودی باز نمیشه

وای منم همینطور کل صورتم باد داره خصوصا چشمام..

اگر در زندگی چیزی می‌خواهی که هیچوقت نداشتی باید کاری انجام دهی که هیچ وقت انجام ندادی...
بهت گفتن کِی بیای مش و تامپون داخل بینی رو دربیاری ؟؟

من دیروز درآوردم..البته فرقی نکرد..همچنان کینه و ترشح داره

ولا بینیم گچ و اتل روشه اونو نمیدونم ولی زیر چشمام خیلی بنفششششش

آخه من پایینش آتل نداره ینی قسمت سوراخا و یه گم بالاتری چون استخوانی بود فقط رو بالا کار کرده..ولی این پایینش خیلی بد باد کرده

وای واقعا من نمیتونم کیپی رو تحمل کنم مگه شستوشو نمیدی؟

دیشب شستم ولی آنچنان فرقی نکرد

دیشب شستم ولی آنچنان فرقی نکرد

با سرم شستوشو شستی ؟ یا آمپولم قاطیش کردی

ب من چندتا امپول داده قاطی کنم 

بمن گفت اگ مش هارو باز کردیو ترشح داشتی قطره نفازولین بریز یط میشه

مدرس زبان انگلیسی:)🪐

با سرم شستوشو شستی ؟ یا آمپولم قاطیش کردیب من چندتا امپول داده قاطی کنم بمن گفت اگ مش هارو باز کردیو ...

با سرم فقط

یه اسپری هم داده..

همین