2777
2789
عنوان

بانوان👩🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 27 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانومای جلوگیری طبیعی...فردا میایین تاپیک می زنین که وقتش نبود...ناخواسته باردار شدما. از ما گفتن.  

جلوگیری طبیعی اصلا راه مطمئنی نیست. این که تا الان باردار نشدین از خوش شانسیتون بوده نه از خوب بودن روشتون.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

من سه سال و خرده اي هست ازدواج كردم جلوگيري طبيعي ميكردم اصلا هم استرس نداشتم ...چون مطمئن بودم...الانم ماه پيش اقدام كردم برا ني ني فردا بي بي ميزنم اميدوارم مثبت باشه😍😍

ميگن باردار ميشن خيلياااا

خوب همون دستگاه هم که بزاری در صد ریسک داره دور خودم دو نفر با دشتگاه باردار شدن. هر روشی ریسک داره گلم. ولی خوب خودمو دوستام تا زمانی که نمیخواستیم طبیعی بود روشمون. چون از اینکه روش های جلوگیری تاثیر منفی هم بزاره میترسیدیم

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
خوب همون دستگاه هم که بزاری در صد ریسک داره دور خودم دو نفر با دشتگاه باردار شدن. هر روشی ریسک داره ...

جلوكيري طبيعي براتون جواب داده؟

چندسال؟

خدايا به اميد تو 🙌🏻

دستگاه های لاغری و فیزیوتراپی 

مناسب ام اس و عضلات و صدمات ورزشی 

سکته مغزی 

ارتروز و دیسک و اسپاسم 

و تمامی بیماری های عضلانی و استخوانی 

دارای مجوز رسمی پزشکی بین المللی 

استفاده آسان در منزل

دارای فیلم آموزشی و دفترچه راهنمای فارسی

سه سال گارانتی تعویض