2777
2789

شوهرم بهم خیانت کرده اوضاع روحیممم داغون

آخه تو اوج اعتماد بود و عشق

طلاقمم نمیده

چت عاشقونه با دختره دیدم

دارم دیوونه میشم آخه بقول بقیه هم خوشگلم هم خوش هیکل نگید تعریف از خود فک کن غرورم له شد به چند شب عزت نفسم نابود شد آخه چرا من

خواستم بلا سر خودم بیارم که به بچه هام نگاه کردم پشیمون شدم

نه مدرک دارم نه چیزی شوهرم طلاقمم نمیدهم تو اوضاع تنفر و احساس داغون به پسر خوش تیپ چهل ساله غیر مستقیم باهم بند کرده آروم آروم میگه که ببینه چقدر نرمن بیاد جلو به جور حس انتقام و آروم کردن خودمه قصاوتم نکنید 

فقط لعنت شیطون میکنم 

مامان صدرا زهرا  فروردینی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردا سیر نمیشن تقصیر توام نیست بیخودی خودتو ناراحت نکن

الهی سیرمونیشون بترکه😤😤 

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

عزیزمممم درکت میکنم🫂

خودت و سرزنش نکن 

تو الان تو شرایط روحی و احساس خوبی نیستی و تصمیمات مشخص از عقل و منطق منشا نمیگیره صرفا احساسیه 

به خدا پناه ببر و از خودش کمک بخواه 

ذات پاک هیچ وقت ناپاک نمیشه خب؟!

حس بدی دارم هیچ‌کار از دستم بر نمیاد بهم گفت اگه بری علاوه بر اینکه طلاقت نمیدم بچه هارو هم ازت میگیرم هیچ راهی برای انتقام ازش ندارم

مامان صدرا زهرا  فروردینی

اسی برای انتقام فقط مقابله به مثل نکن هر راهی برو بجز اینکه بخوای خیانت بکنی به این فکر کن که تو ذاتت خوبه 

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔