2777
2789
عنوان

خب خب شب جشنی ی تاپیک جوکمون نشه😂🥂

| مشاهده متن کامل بحث + 24758 بازدید | 618 پست

مرد چیست؟؟

موجود بد شانسی که موقع تولدش میگن: 

حال مادرش چطوره؟؟

موقع عروسیش میگن : 

چه عروس خوشگلی!!

موقع مرگش میگن: بیچاره زن و بچش!!

ولی بعد از مرگش

هر خطایی از بچه هایش سر بزند میگن:

تو روح پدرش

با این بچه تربیت کردنش!!!😂😂😂

هوای همو داشته باشیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خاله😍😍😍😍مرسی حالمونو خوب میکنین

افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پُرش کرد🥰🥰🥰من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم خودمه💖🙃متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

‏دختردایی مادرم ۳ بار ازدواج کرده!

از قضا اسم دوتا شوهر اولش داریوش بود!

سومی هم اردشیر!

بعد راجع بهشون که میخواد حرف بزنه میگه: داریوش اول اینجوری بود!

داریوش دوم اونجوری بود!

اردشیر اینو گفت!

آدم یاد کتاب برگی از تاریخ میوفته😁😂

😆😂😂

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

امروز از مدرسه خواهر زادم زنگ زدن که

داییش دیگه کاردستی درست نکنه براش

پس من به چه دردی بخورم :(🤣😂

😆😂😂

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

به یه پیج فروش کتاب پیام دادم: قیمت این کتاب چند؟

جواب داد: با احترام ۲ میلیون

گفتم: با فحش چند؟

جواب نداد.

شب دیدم استوری گذاشته:

در زندگی هیچ چیز بدتر از یک انسان

بی فرهنگ کتابخوان نیست😂😂😂😂

😆😂😂

‏با داداشم تو ماشین بودیم گفت تو چرا ازدواج نمیکنیگفتم آخه خاستگارا پشت در خونه صف کشیدن نمیدونم کدو ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
به به ببین کی تاپیک زده پروفتم که همون قبلی شده عالیع

جووون

جوک کامنت کن

بچه بودم یبار معلم موضوع انشا داد که اگر شما یک پرنده بودید چه میکردید؟ 

منم نوشتم تخم میذاشتم 😐

بهم صفر داد 😢

آیا این رفتار درستیست با یک پرنده ی تخم گذار؟!!!!😐😂😂😂😂😂😂😂

هوای همو داشته باشیم

چقد خوبه تو بيوتون مينويسيد "يك آدم معمولی" ، ممكن بود شمارو با نلسون ماندلا اشتباه بگيريم🤣

😆😂😂

عصر حجر!!عصر ارتباطات!!عصر اطلاعات!!عصر فن آوری!!عصر تکنولوژی!!عصر دیجیتال!!!همه اینا ثابت میکنه که ...

وااااای ترکیدم 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .