2777
2789
عنوان

خب خب شب جشنی ی تاپیک جوکمون نشه😂🥂

| مشاهده متن کامل بحث + 24760 بازدید | 618 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه بار داشتیم با بابام پارکینگ مرتب میکردیم حواسم نبود ماشینو خط انداختم؛ گرفت کتکم زد؛ 

مامانم یهو اومد گفت نزنش به من قول داده دیگه سیگار نکشه

قیافه من😐🗿

هوای همو داشته باشیم

‏با داداشم تو ماشین بودیم گفت تو چرا ازدواج نمیکنی

گفتم آخه خاستگارا پشت در خونه صف کشیدن نمیدونم کدومو انتخاب کنم!

چند دقیقه بعد رسیدیم دم در خونه، چندتا سگ بیرون در سرو صدا میکردن یهو گفت عه عه دیر رسیدیم خاستگارات باهم دعواشون شد🤦🏼‍♀️😂

😆😂😂

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

مواد لازم برای لاغر کردن خانمها

سوسک بالدار قهوه ای +اتاق قفل شده !!! 😅😂😂😐😄😂😂

😆😂😂

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

داشتم میومدم خونه به مامانم زنگ زدم گفتم چیزی لازمه بگیرم؟ گفت نه مامان جان فقط خودت لازمی عزیزم،

فک کردم دلشون تنگ شده بدو بدو با ذوق اومدم خونه مبل‌ها رو داد جابه‌جا کنم :)))😂😂😂😂😂

😆😂😂

@مادر1400‍ آنلاینی فکنم

دمت گررررررررم 

رفتم بخونم شب عیدی لازم دارم 

@بهار2124‍ بیا بمب انرژی اینجاست 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

مورد داشتیم دختره رفته تو گوگل سرچ کرده :

اسم اون پسری که نزدیک مدرسه مون مغازه داره چیه ؟!

گوگل جواب داده برو درستو بخون

دوشنبه امتحان فارسی داری !😂

😆😂😂

فقط ب خاطر توووو😘🫶

جووون😎🤤

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

عصر حجر!!

عصر ارتباطات!!

عصر اطلاعات!!

عصر فن آوری!!

عصر تکنولوژی!!

عصر دیجیتال!!!

همه اینا ثابت میکنه که پیشرفت بشر همیشه در عصر اتفاق میفته و از صبح زود بیدار شدن هیچکس به جایی نمیرسه!!!

پس تا لنگ ظهر بخوابید! !!!!😁😂

😆😂😂