مژیشونم مدیر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 404 عنوان زود پررنگ شدن بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 63 پست ی روز از موعدم گذشته تو ی ثانیه دوتا خط پررنگ افتاده بنظرتون ب جنسیت ربط داره🤔🙄 1404/06/19 | 00:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مووووووووووو عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 7591 نمیدونم ک 🤔 انشالله هرچی هس ب سلامت بغلش کنی لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰
__fatima__ عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 3766 خودت دوسداری باردار باشی🤩 اره خیلی وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁
مژیشونم مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 404 اره خیلی فردا پس فردا ی بی بی دیگ بزن اصلا استرس نداشته باش خدا دیر نمیکنه هیچوقت ماها عجولیم بهترین زمان خواستتو میده توکل کن و اروم باش جانم
__fatima__ عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 3766 فردا پس فردا ی بی بی دیگ بزن اصلا استرس نداشته باش خدا دیر نمیکنه هیچوقت ماها عجولیم بهترین زمان خوا ... نمیدونی چقدر استرس دارم دعا کن برام دلم آشوب اصلا وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁
نسرین_گلی۷۵ عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 66 نمیدونی چقدر استرس دارم دعا کن برام دلم آشوب اصلا چن وقته اقدامی؟منم۵ماهه اقدامم ولی هیچی که هیچی....تا قبل از اونم پریودهام همگی منظم بود ولی همون ماه اول اقدام پریودم نامنظم شد
مژیشونم مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 404 نمیدونی چقدر استرس دارم دعا کن برام دلم آشوب اصلا من همه این روزای تورو گذروندم چه حرفا ک از مار شوهرجان نشیدم خخ انشالله خدا یه نی نی کپلی بده بهت
مژیشونم مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 404 چن وقته اقدامی؟منم۵ماهه اقدامم ولی هیچی که هیچی....تا قبل از اونم پریودهام همگی منظم بود ولی همون ما ... عزیز بدنت داره اماده میشه برا بارداری باردار میشی ب زودی
نسرین_گلی۷۵ عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 66 عزیز بدنت داره اماده میشه برا بارداری باردار میشی ب زودی اخه من بارداری اول همون ماه اول گیرم اومد
نسرین_گلی۷۵ عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 66 عزیز بدنت داره اماده میشه برا بارداری باردار میشی ب زودی ابن حرف قبلا شنیدم،یعنی راسته؟فکر میکردم در حد حرف باشه فقط
مژیشونم مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 404 اخه من بارداری اول همون ماه اول گیرم اومد بچه اولت چندسالشه
مژیشونم مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 404 ابن حرف قبلا شنیدم،یعنی راسته؟فکر میکردم در حد حرف باشه فقط دقیقا خودمم همینطور بودم پریودام منظم بود همیشه اقدام میکردم بهم میریخت سیکلم خیلی ب خودم استرس و فشار میوردم ی ماه کلا گفتم بیخیال میشم شد شد نشدهم ماه بعد دقیقا همون ماه بیخیالی شد😊
مژیشونم مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 404 اذر ماه میشه۸سال باردار میشی عزیزم اقدام کن بسپر بخدا ی چیزی خونده بودم اینجا انجامش دادم همون ماه شاید اینم کمک کرد بعد اقدامم ی چیز شیرین خوردم شکلات خوردم یادمه اون ماه باردار شدم