2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همچنین خودت گاهی اینطور میشه دوستم ده روز بعد موعود پریودی سه بار بی بی زد منفی شد ازمایش داد مثبت و ...

ببین عزیزم من تا الان که ۳۰ سالمه حتی نشده بود یک روز اینور اونور بشه پریود همیشه دقیقاً روز موعد من پریود می‌شدم این ماه اقدام کردم به بارداری و دیروز باید علائم پریود می‌دیدم و لکه بینی می‌داشتم و امروز روز اول پریودم حساب می‌شد اما الان هیچ خبری نیستش صبح بیبی چک زدم منفی بود بیبی چک ویور هم زدم ولی خب توی بروشور خود بیبی چک زده بود  تا ۵ روز بعد از موعد این بیبی چک می‌تونه نشون بده

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

الهی خدا تو دلیتو نگه داره برات 🤩🤗یاد خودم افتادم چقد دعا کردم برا اولی

انشاالله که دومی هم برات سالم و سلامت بمونه و به سلامتی بغلش بگیری . دعا کن برام خیلی دوست دارم این ماه باردار باشم خیلی امید دارم

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

الهی خدا تو دلیتو نگه داره برات 🤩🤗یاد خودم افتادم چقد دعا کردم برا اولی

فدات شم عزیزم نی نیم به دنیا اومده واقعا حس قشنگیه  من خیلیی ذوق داشتم خیلی 😍🥺الان شما واسه دومی ذوق دارید؟ من حس میکنم مادر ها فقط بچه های اولشون رو دوست دارن 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
انشاالله که دومی هم برات سالم و سلامت بمونه و به سلامتی بغلش بگیری . دعا کن برام خیلی دوست دارم این ...

انشالله عزیزکم خودم برا اولی دیگ داشتم ناامید میشدم خدا امیدمو دخترمو داد بهم انشالله دامنت سبز بشه این یکی نمیدونم چطور شده توکل بخودش خودش داده دیگ😊

فدات شم عزیزم نی نیم به دنیا اومده واقعا حس قشنگیه من خیلیی ذوق داشتم خیلی 😍🥺الان شما واسه دومی ذ ...

الهی شکر ذوق برا اولی بیشتره دخترم یسالشه دوسداشتم بزرگتر باشه بعد اقدام کنم یهویی شده 😉