2777
2789
عنوان

کسی رفته علوم ورزشی 🏐⚽🏓 ❓

59 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها کسی هست که رفته باشه رشته علوم ورزشی؟ از سختیا و کارا بگین. کدوم درسا سخته؟ چجوری بهتون یاد میدن از صفر تا صد یاد میدن مثل یه مربی یا نه؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درساش واقعا سخته ولی شیرینه. آناتومی فیزیولوژی بیومکانیک و... اگه علاقه داشته باشی برات راحته

یعنی اینا از ریاضی و امارم سخت تره؟ من ریاضی برا خیلی سخته.. فیزیولوژی چیکار میکنه؟ 

رشته دبیرستانت چی بوده؟اگه از تجربی بری برات راحت تره

داش گرافیک رایانه بودم حالا رشته خودم نیست.. تو رشته خودم ریاضی نبود از ریاضی می ترسم همه رشته ها ریاضی دارن😭 علاوه بر 3 سالی که ریاضی و فیزیک و شیمی نداشتم، تازه دوران کرونا تو دوران راهنمایی هم ریاضی درست حسابی نخوندم الان یادم نیس.. 

داش گرافیک رایانه بودم حالا رشته خودم نیست.. تو رشته خودم ریاضی نبود از ریاضی می ترسم همه رشته ها ری ...

خوب بیومکانیک که همش فیزیک هست.

آمار داره.

ریاضی هم کمی داره.

بیوشیمی هم باز به شیمی زیستی برمیگرده

میگم از تجربی بری راحت تری. ولی اگر بخوای بری باید خیلی از همون اول بخونی و تلاش کنی.

راجع به ورزش ها هم بله، از صفر یاد میدن. در حد دو ترم هست هر ورزش. تا حد قابل قبولی یاد میگیری.

ولی برای مربیگری و داوری خودت باید بری از فدراسیون اقدام کنی.