2777
2789
عنوان

توصیه کنکوری های 404 به کنکوری های 405 چیه✨👀

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 32 پست
من ۴۰۷ دارم

هنوز خیلی مونده بنظرم خیلی به فکر کنکور نباش😂فقط در حد ساختن یک پایه قوی کار کن مخصوصا توی عربی و زبان و ریاضی که باید از راهنمایی قوی ساخته بشن 

مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚  روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️     تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️  “سنصلی فی القدس ان‌شاءالله„🇵🇸🤍   ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا.... 

منم ۴۰۵ ایم

این تابستونو چیکار کردی؟

من دارم یازدهم رو جمع میکنم‌تقریبا نصفشو خوندم

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین فقط بخون

ولی اصولی

امشب مهمونی بودیم دایی اینقدر از پسرش تعریف کرد که پزشکی میاره🥲 دلم خیلی شکست

میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه 

ببین فقط بخونولی اصولیامشب مهمونی بودیم دایی اینقدر از پسرش تعریف کرد که پزشکی میاره🥲 دلم خیلی شکست

تابستون هیچ کاری نکردم فقط تقریبا نصف یازدهم رو بستم بنظرت دیگه امیدی هست بهم؟

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

این تابستونو چیکار کردی؟من دارم یازدهم رو جمع میکنم‌تقریبا نصفشو خوندم

این تابستونمو به نابودی کشیدم😂

فقط زیست دهمو خوندم و نصف شیمی دهم

پیش نیازای ریاضی و دما گرمای فیزیک 

یکمم زیست دوازدهم خوندم 

دیگه هیچی واقعا

نهاییا چطور بودن؟ 

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

این تابستونمو به نابودی کشیدم😂فقط زیست دهمو خوندم و نصف شیمی دهمپیش نیازای ریاضی و دما گرمای فیزیک ...

نهایی😂😂

اصلا ولش کن نابودددد کردم 

بازم تو خوب خوندی من دهم رو هیچی نخوندم یازدهم رو هم تقریبا نصفشو بستم زیست ۴ فصل شیمی ۲ فصل فیزیک ۱ فصل ریاضی ۲ فصل زمین هم هیچی 

تابستون هیچ کاری نکردم فقط تقریبا نصف یازدهم رو بستم بنظرت دیگه امیدی هست بهم؟

ببین فرض کنیم تو اصلا صفری اگر همین الان تصمیم بگیری و مستمر جلو بری و دور از حاشیه موفق میشی

فقط هی نگو دیر شد فلانی زودتر شروع کرد

اینجوری بگم که بیست روز مونده ب کنکور مثل یک دو ماه با ارزش میخونی از استرس

پس بخون ک استرس لعنتی نیاد

میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه 

نهایی😂😂اصلا ولش کن نابودددد کردم بازم تو خوب خوندی من دهم رو هیچی نخوندم یازدهم رو هم تقریبا نصفشو ...

از دوازدهم هیچی نخوندی؟

من مدرسه هم میرفتم، فصل اول زیست و شیمی و فیزیک رو تموم کردیم

این قسمت:                                                                          من و کاربرای مزخرف نی نی سایت.

نهایی😂😂اصلا ولش کن نابودددد کردم بازم تو خوب خوندی من دهم رو هیچی نخوندم یازدهم رو هم تقریبا نصفشو ...

یازدهمو دیگه واسه نهایی شیمی زیستشو یکم خوندیم یادمونه ریاضیم واسه پایانی خوندم من ولی فیزیکو نه 

اول دهمو کاش میخوندی

راستی از شیمی ارایش الکترونی و غلظت و مولار و اینارو بخون 

از یازدهمم استر و شیمی آلی رو بخون چون پیش نیاز فصل اول دوازدهمه منم میخوام بخونم استوکیومتری هم خوب پایه ثابته همه‌چیه😂

وای خیلی میترسم تازه دوردزه به خودم اومدم ترس همه وجودمو گرفته

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

از دوازدهم هیچی نخوندی؟من مدرسه هم میرفتم، فصل اول زیست و شیمی و فیزیک رو تموم کردیم

نه از دوازدهم هیچی نخوندم 💔

یازدهمو دیگه واسه نهایی شیمی زیستشو یکم خوندیم یادمونه ریاضیم واسه پایانی خوندم من ولی فیزیکو نه اول ...

من کل نهایی هارو خراب کردم همه شونو 

من کل نهایی هارو خراب کردم همه شونو

فدای سرت جبران میکنی امسالو