2777
2789

دوستایی که امسال کنکور دادین فارغ از نتیجه که خوب بوده یا بد،یه توصیه بکنید به کنکوری های جدید تا اونا کمتر اذیت بشن:") 

بیاین تاپیک رو پربازدید کنیم تا استفاده بشه ازش🌸❤️

خودم هم مینویسم✨

مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚  روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️     تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️  “سنصلی فی القدس ان‌شاءالله„🇵🇸🤍   ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا.... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این همه تاپیک در مورد خواهرشوهر و مادرشوهر و جاری و اینا پربازدید میشه ی تاپیک اینجوری هم پر بازدید بشه مگه چی میشه برای همه هم‌مفیده

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دارن تایپ میکنن احتمالا😂😭💔

ان‌شاءالله همینه😁

مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚  روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️     تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️  “سنصلی فی القدس ان‌شاءالله„🇵🇸🤍   ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا.... 

ان‌شاءالله همینه😁

هیچی نمیگنن چرا فقط منم دارم کامنت میذارم😂😂

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

من که ۴۰۵ کنکور دارم

اما احتمالا قراره بگن

مثل خر بخونین، استمرار داشته باشین، تست زیاد بزنین و آزمون هارو دقیق تحلیل کنین.

این قسمت:                                                                          من و کاربرای مزخرف نی نی سایت.

😂😂تجربه اشون زیاده طول میکشه تایپ کنن احتمالا 

من که ۴۰۵ کنکور دارماما احتمالا قراره بگنمثل خر بخونین، استمرار داشته باشین، تست زیاد بزنین و آزمون ...

همه همینو میگننن

😂😂تجربه اشون زیاده طول میکشه تایپ کنن احتمالا

با این حرف خودمونو امیدوار کنیم😂😂

من ۴۰۷ دارم

😂😂😂😂

تو نی نی سایت چیکار میکنی برو بخون هنوز زودههههه 

منم ۴۰۵ ایم 

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...