2777
2789

دوستایی که امسال کنکور دادین فارغ از نتیجه که خوب بوده یا بد،یه توصیه بکنید به کنکوری های جدید تا اونا کمتر اذیت بشن:") 

بیاین تاپیک رو پربازدید کنیم تا استفاده بشه ازش🌸❤️

خودم هم مینویسم✨

مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚  روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️     تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️  “سنصلی فی القدس ان‌شاءالله„🇵🇸🤍   ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این همه تاپیک در مورد خواهرشوهر و مادرشوهر و جاری و اینا پربازدید میشه ی تاپیک اینجوری هم پر بازدید بشه مگه چی میشه برای همه هم‌مفیده

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دارن تایپ میکنن احتمالا😂😭💔

ان‌شاءالله همینه😁

مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚  روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️     تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️  “سنصلی فی القدس ان‌شاءالله„🇵🇸🤍   ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا.... 

ان‌شاءالله همینه😁

هیچی نمیگنن چرا فقط منم دارم کامنت میذارم😂😂

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

من که ۴۰۵ کنکور دارم

اما احتمالا قراره بگن

مثل خر بخونین، استمرار داشته باشین، تست زیاد بزنین و آزمون هارو دقیق تحلیل کنین.

این قسمت:                                                                          من و کاربرای مزخرف نی نی سایت.

😂😂تجربه اشون زیاده طول میکشه تایپ کنن احتمالا 

من که ۴۰۵ کنکور دارماما احتمالا قراره بگنمثل خر بخونین، استمرار داشته باشین، تست زیاد بزنین و آزمون ...

همه همینو میگننن

😂😂تجربه اشون زیاده طول میکشه تایپ کنن احتمالا

با این حرف خودمونو امیدوار کنیم😂😂

من ۴۰۷ دارم

😂😂😂😂

تو نی نی سایت چیکار میکنی برو بخون هنوز زودههههه 

منم ۴۰۵ ایم 

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...